لینکدین چیست؟ کاربردها، مزایا و معرفی بخش‌های مختلف linkedin

نوشته شده : 23 اسفند 1402
زمان مطالعه : 27 دقیقه
معرفی اپلیکیشن لینکدین

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

با استفاده از برنامه لینکدین، افراد می‌توانند با جستجوی شغل‌های مختلف، شرکت‌ها، گروه‌های حرفه‌ای و اخبار مرتبط با حوزه کاری خود، به‌روز بمانند و از فرصت‌های شغلی جدید آگاه شوند. همچنین، linkedin به افراد کمک می‌کند تا ارتباطات حرفه‌ای خود را گسترش داده و فرصت‌های شغلی جدید را پیدا کنند. فرقی نمی‌کند که صاحب یک کسب و کار هستید یا در پی یافتن شغل و پروژه‌های جدید، در هر صورت، لینکدین می‌تواند فرصت‌های خوبی برایتان رقم بزنید. در ادامه به طور کامل توضیح می‌دهیم که لینکدین چیست و چه امکاناتی را فراهم می‌کند.

لینکدین چیست؟

برنامه لینکدین یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای است که به افراد اجازه می‌دهد با همکاران، همکلاسی‌ها، همکاران سابق و افراد دیگری که در صنعت یا حوزه کاری مشابه فعالیت می‌کنند، ارتباط برقرار کنند. این شبکه به افراد اجازه می‌دهد تا پروفایل حرفه‌ای خود را ایجاد کرده و تجربیات، مهارت‌ها، تحصیلات و فعالیت‌های حرفه‌ای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

اکانت لینکدین چیست

 

تاریخچه‌ی لینکدین از گذشته تا به امروز

شاید به نظرتان لینکدین جزو شبکه‌های اجتماعی جدید باشد، اما جالب است بدانید که linkedin بیش از دو دهه پیش، در تاریخ ۵ می ۲۰۰۳ و توسط دو آمریکایی به نام‌های “رید هافمن” و “اریک لی” راه‌اندازی شد. در واقع لینکدین یکی از باسابقه‌ترین و قدیمی‌ترین شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شود که کلیت تجاری و اشتغال محور دارد. مایکروسافت در سال ۲۰۱۶ لینکدین را با مبلغ قابل توجه ۲۶.۲ میلیارد دلاری خریداری کرد و این شبکه اجتماعی هم اکنون تحت مالکیت مایکروسافت قرار دارد. لینکدین هم اکنون با حدود یک میلیارد کاربر، برترین شبکه اجتماعی در زمینه تجاری و موقعیت‌های شغلی محسوب می‌شود.

آدرس لینکدین چیست؟

آدرس لینکدین یا url مربوط به پروفایل هر شخص، لینکی است که دیگران از طریق آن می‌توانند صفحه شما را پیدا کنند. در واقع پس از آدرس www.linkedin.com/in پروفایل هر شخص دارای یک پسوند اختصاصی است. فرقی نمی‌کند که از اپلیکیشن لینکدین استفاده می‌کنید یا از طریق مرورگرهای دسکتاپ و موبایلی در این شبکه اجتماعی فعالیت دارید؛ در هر صورت با داشتن آدرس لینکدین یک کاربر، به صفحه وی در linkedin دسترسی خواهید داشت. برای اینکه صفحه شما ساده‌تر توسط دیگران پیدا شود، این موضوع مهم است که آدرس لینکدین واضح و ساده‌ای داشته باشید. همچنین پس از ساخت پروفایل کاربری، آدرس لینکدین قابل ویرایش است.

کاربرد لینکدین چیست؟

اما کاربرد linkedin چیست؟ اکانت لینکدین به افراد امکان ایجاد و توسعه روابط حرفه‌ای، جستجوی شغل، به اشتراک گذاری مهارت‌ها و تجربیات، و ایجاد و مدیریت پروفایل حرفه‌ای آن‌ها را فراهم می‌کند. از طریق linkedin، افراد می‌توانند با همکاران فعلی و سابق، همکاران صنعتی، مدیران، کارفرمایان و کارجویان در ارتباط باشند و فرصت‌های شغلی مناسب را پیدا کنند. همچنین، کسب و اشتراک دانش و تجربیات حرفه‌ای، شرکت در گروه‌های تخصصی و بحث‌های مختلف، و افزایش شبکه حرفه‌ای نیز از دیگر کاربردهای لینکدین است.

پروفایل لینکدین چیست

رزومه‌سازی در لینکدین

رزومه سازی در لینکدین یکی از اصلی‌ترین استفاده‌های این شبکه اجتماعی حرفه‌ای است. با ایجاد یک پروفایل کامل و حرفه‌ای بر روی linkedin، شما می‌توانید به عنوان یک حرفه‌ای شناخته شوید و فرصت‌های شغلی مناسب را پیدا کنید. انتخاب یک عکس حرفه‌ای و مناسب برای پروفایل خود اهمیت بالایی دارد. عکس شما باید حرفه‌ای، واضح و مناسب برای یک محیط کاری باشد.

کاریابی و جستجوی شغل در لینکدین

در پاسخ به این سوال که کاربرد linkedin چیست، باید بگوییم که جستجوی شغل و کاریابی در لینکدین، یکی از مهم‌ترین استفاده‌های این شبکه اجتماعی حرفه‌ای است. با استفاده از ابزارهای جستجوی پیشرفته linkedin، می‌توانید به راحتی فرصت‌های شغلی مناسب برای خود پیدا کنید. در زیر چند نکته برای جستجوی شغل و کاریابی موثر در لینکدین آورده شده است: قبل از شروع جستجوی شغل، اطمینان حاصل کنید که پروفایل اکانت لینکدین خود حرفه‌ای و کامل است. اگر پروفایل شما ناقص یا غیرحرفه‌ای است، احتمالاً کمتر به دید دیگران خواهید خورد.

استخدام

لینکدین یکی از بهترین منابع برای استخدام و کاریابی است. شرکت‌ها و کارفرمایان معتبر از سراسر جهان از linkedin برای جذب نیروی کار استفاده می‌کنند. اگر به دنبال فرصت‌های شغلی هستید، می‌توانید از این شبکه اجتماعی حرفه‌ای برای پیدا کردن شغل مناسب خود استفاده کنید. پیدا کردن کار در لینکدین کار پیچیده‌ای نیست.

برندینگ در لینکدین

برندینگ در لینکدین به معنای ارتباط برقرار کردن با مخاطبان و جامعه کسب و کار خود از طریق ایجاد و تقویت شناخت و آگاهی در مورد برند شما است. این امر شامل به‌روزرسانی پروفایل شخصی و صفحه شرکت، اشتراک محتوای مرتبط و ارتباط برقرار کردن با حضورهای صنعتی و تخصصی مرتبط با حوزه کسب و کار شما می‌شود. به عنوان یک ابزار مهم برای ایجاد شناخت برند و جذب مشتریان، برندینگ در linkedin می‌تواند به رشد و توسعه کسب و کار شما کمک کند.

لینکدین راهی برای ارتباط

لینکدین به عنوان یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای، یک راه بسیار موثر برای برقراری ارتباط با افراد و شرکت‌های مختلف است. برای بهبود ارتباطات خود در linkedin، می‌توانید از این روش‌ها استفاده کنید: اطمینان حاصل کنید که پروفایل شخصی و صفحه شرکت شما به‌روز و کامل است. این امر به دیگران کمک می‌کند تا شما را بهتر بشناسند. با اشتراک گذاری محتوای مرتبط و جذاب در صفحه خود می‌تواند به جذب توجه و تعامل بیشتر با دنبال‌کنندگان شما کمک کند.

لینکدین (linkedin) و تاثیر آن بر سئو

اکانت لینکدین به عنوان یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای، می‌تواند تاثیر مهمی بر سئو (SEO) و رتبه‌بندی وبسایت شما در موتورهای جستجو داشته باشد. برخی از راه‌هایی که linkedin می‌تواند بر سئو شما تاثیر بگذارد عبارتند از:

1 . لینک‌دهی

اگر صفحه لینکدین شما دارای لینک به وبسایت شما باشد، این لینک می‌تواند به بهبود رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو کمک کند.

2 . محتوا و کلمات کلیدی

با به اشتراک گذاری محتوای مرتبط و استفاده از کلمات کلیدی مناسب در پروفایل و پست‌های لینکدین، می‌توانید سئو خود را بهبود بخشید.

3 . ارتباط با دیگران

ارتباط با افراد و شرکت‌های مختلف در linkedin، می‌تواند به افزایش بازدید و لینک‌دهی به وبسایت شما منجر شود.

4 . پیام‌رسانی خصوصی

ارسال پیام‌های خصوصی به افراد دیگر با استفاده از کلمات کلیدی مناسب، می‌تواند به افزایش ترافیک وبسایت شما کمک کند.

5 . شرکت در گروه‌ها

فعالیت در گروه‌های صنعتی و تخصصی اپلیکیشن لینکدین، فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری محتوا و برقراری ارتباط با افراد مختلف است که می‌تواند به بهبود سئو شما کمک کند. با توجه به این نکات، فعالیت منظم و استراتژیک در linkedin می‌تواند به بهبود سئو و رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو کمک کند.

تاثیر استفاده از لینکدین برای کسب ‌و‌کارها چیست؟

استفاده از اکانت لینکدین برای کسب‌و‌کارها می‌تواند اثرات مثبت زیادی داشته باشد. برخی از تاثیرات مهم استفاده از لینکدین برای کسب‌و‌کارها عبارتند از: با به اشتراک گذاری محتوای مرتبط و ارتباط با جامعه کسب‌و‌کار در linkedin، می‌توانید شناخت برند خود را افزایش دهید و به تعامل بیشتر با مخاطبان خود بپردازید. با استفاده از لینکدین به عنوان یک پل ارتباطی با مشتریان و مخاطبان جدید، می‌توانید بازاریابی و فروش خود را بهبود بخشید.

روش عضویت در linkedin

برای عضویت در لینکدین، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ورود به وبسایت یا اپلیکیشن لینکدین: ابتدا وارد وبسایت linkedin یا دانلود اپلیکیشن آن بر روی گوشی هوشمند خود شوید.
  • ایجاد حساب کاربری: برای ایجاد حساب کاربری جدید، باید اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید، از جمله نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل و رمز عبور.
  • تکمیل پروفایل: پس از ایجاد حساب کاربری، به شما پیشنهاد می‌شود تا پروفایل خود را تکمیل کنید. این شامل اضافه کردن عکس پروفایل، تجربه‌های کاری، تحصیلات و مهارت‌های شما می‌شود.
  • اتصال با افراد: برای شروع فعالیت در linkedin، بهتر است با افرادی که آن‌ها را می‌شناسید و یا با آن‌ها در صنعت یا حوزه کاری خود مرتبط هستید، ارتباط برقرار کنید.
  • به اشتراک گذاری محتوا: برای افزایش شناخت برند و جذب مخاطبان، محتوای مرتبط را به اشتراک بگذارید و با دیگران در گفتگوهای حرفه‌ای شرکت کنید.
  • شرکت در گروه‌ها و صفحات: به گروه‌ها و صفحات مرتبط با حوزه کاری خود پیوسته و در آن‌ها فعالیت کنید تا روابط حرفه‌ای خود را تقویت کنید. با دنبال کردن این مراحل و فعالیت منظم در اکانت لینکدین، می‌توانید بهبود شناخت برند خود، جذب فرصت‌های شغلی و تجاری جدید، و تقویت روابط حرفه‌ای خود را تجربه کنید.

 

پروفایل لینکدین چیست

 

لینکدین از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

لینکدین از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که هر کدام وظایف و امکانات متفاوتی را ارائه می‌دهند. با استفاده از این بخش‌ها، کاربران می‌توانند روابط حرفه‌ای خود را تقویت کنند، فرصت‌های شغلی جدید را پیدا کنند و به اشتراک گذاری محتوای حرفه‌ای انجام دهند. بخش‌های اصلی linkedin عبارتند از:

بخش home

بخش “Home” در لینکدین، همانند صفحه اصلی یا داشبورد سایت است که به شما امکان می‌دهد آخرین به‌روزرسانی‌ها، فعالیت‌ها و مطالب مرتبط با شبکه حرفه‌ای خود را مشاهده کنید. در این بخش، شما می‌توانید اعلان‌های مرتبط با فعالیت‌های شما مانند درخواست اتصال، نظرات، پیام‌ها و فرصت‌های شغلی را مشاهده کنید. پست‌های دیگر کاربران، صفحات شرکتی و گروه‌ها را مطالعه کنید و با آن‌ها تعامل داشته باشید.

بخش profile

بخش “Profile” در اپلیکیشن لینکدین، صفحه‌ای است که اطلاعات شخصی، تجربیات حرفه‌ای، مهارت‌ها، تحصیلات، پروژه‌ها و دیگر جزئیات مربوط به شما را نمایش می‌دهد. این صفحه به عنوان نمایه حرفه‌ای شما در این شبکه اجتماعی عمل می‌کند و به دیگر کاربران امکان می‌دهد شما را بشناسند و با شما در ارتباط باشند. در خش “Profile” شما می‌توانید اطلاعات شخصی مانند نام، عکس پروفایل، عنوان شغلی، مکان، تاریخ تولد و سایر جزئیات شخصی خود را ویرایش و به‌روزرسانی کنید.

بخش my network

بخش “My Network” در لینکدین، قسمتی از این شبکه اجتماعی است که به شما امکان می‌دهد با افراد دیگر در linkedin در ارتباط باشید، ارتباطات حرفه‌ای برقرار کنید، شبکه حرفه‌ای خود را گسترش دهید و فرصت‌های شغلی جدید را کشف کنید. در بخش “My Network” شما می‌توانید: اتصال با افراد: به دنبال افرادی بگردید که با آن‌ها قبلاً همکاری داشته‌اید،

لینکدین به شما پیشنهادات اتصال با افراد دیگر می‌دهد که ممکن است با توجه به تجربیات و تحصیلات شما، مورد علاقه شما باشند. می‌توانید این پیشنهادات را بررسی کنید و با افراد مورد نظر اتصال برقرار کنید. اگر دوستان یا همکاران خود را در linkedin ندارید، می‌توانید آن‌ها را دعوت کنید تا به شبکه حرفه‌ای خود در لینکدین بپیوندند و با آن‌ها در ارتباط باشید.

بخش jobs

بخش “Jobs” در لینکدین یک پلتفرم است که به کارجویان امکان می‌دهد فرصت‌های شغلی مختلف را جستجو کرده و به آنها دسترسی پیدا کنند. در این بخش، شما می‌توانید: با استفاده از بخش “Jobs” فرصت‌های شغلی متنوع را بر اساس عنوان شغل، مکان، صنعت، سطح سابقه کاری و سایر فیلترها جستجو کنید. همچنین می‌توانید فیلترهای پیشرفته‌تری نیز اعمال کنید تا بهترین فرصت شغلی برای شما را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن یک فرصت شغلی مناسب، می‌توانید از طریق linkedin درخواست کار بفرستید و رزومه خود را برای کارفرمایان ارسال کنید.

بخش messaging

بخش “Messaging” در لینکدین، یک ابزار ارتباطی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا با دیگر کاربران، همکاران، افرادی که به آنها مرتبط هستند و حتی افرادی که با آنها در فرصت‌های شغلی در ارتباط هستند، ارتباط برقرار کنند. این بحث‌ها می‌توانند در مورد موضوعات مختلفی از جمله فرصت‌های شغلی، پروژه‌ها، نکات حرفه‌ای، شبکه‌سازی و… باشند.

بخش notification

بخش “Notification” در اپلیکیشن لینکدین، یک بخش مهم است که به کاربران اطلاع می‌دهد که چه اتفاقاتی در حساب کاربری آن‌ها رخ داده است. این بخش اطلاعیه‌ها و اعلان‌های مربوط به فعالیت‌ها، تغییرات و رویدادهای مختلف در حساب کاربری شما را نمایش می‌دهد. اگر کسی به شما درخواست اتصال داده باشد یا شما به کسی درخواست اتصال داده باشید، این اعلان در بخش “Notification” نمایش داده می‌شود. هرگاه کسی به شما پیام جدید ارسال کند، یک اعلان جدید در بخش “Notification” ظاهر می‌شود.

بخش search

بخش “Search” در لینکدین یک ابزار قدرتمند است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی و سریعاً به افراد، شرکت‌ها، فرصت‌های شغلی، مقالات و موارد دیگر مرتبط با حوزه‌های حرفه‌ای خود دسترسی پیدا کنند. این بخش از linkedin به شما اجازه می‌دهد تا با استفاده از فیلترها، کلمات کلیدی و پارامترهای مختلف، جستجوهای دقیق‌تر و کارآمدتری انجام دهید.

بخش interests

بخش “Interests” در لینکدین یک بخش مهم است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا علایق، تمایلات و فعالیت‌های حرفه‌ای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و با محتواهای مرتبط و جذاب در ارتباط با حوزه‌های مورد علاقه خود در ارتباط باشند. کاربران می‌توانند صفحات، شرکت‌ها، فرد‌ها و محتواهای حرفه‌ای مورد علاقه خود را دنبال کنند تا اطلاعات جدید و محتوای به روز را دریافت کنند. بر اساس علایق و فعالیت‌های حرفه‌ای کاربر، لینکدین پیشنهاداتی برای صفحات، شرکت‌ها و محتواهای جدید ارائه می‌دهد که ممکن است برای کاربر جالب باشند.

بخش pending invitations

بخش “Pending Invitations” در لینکدین به کاربران امکان مشاهده و مدیریت دعوت‌های فرستاده شده و در انتظار پاسخ قرار گرفته توسط دیگر کاربران را می‌دهد. وقتی یک کاربر دعوتی برای اتصال به حساب linkedin شما ارسال می‌کند، این دعوت در بخش “Pending Invitations” ظاهر می‌شود تا شما بتوانید بررسی کنید و تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید این دعوت را قبول کنید یا نه. بخش “Pending Invitations” به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی و به صورت منظم دعوت‌های در انتظار خود را مدیریت کنند و با دقت تصمیم بگیرند که با کدام فردان به عنوان ارتباط حرفه‌ای خود اضافه شوند.

اصطلاحات رایج لینکدین

در لینکدین، به عنوان یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای، برخی اصطلاحات و واژگان رایج و معمول وجود دارند که معمولاً توسط کاربران و فعالان این شبکه استفاده می‌شوند. برخی از اصطلاحات رایج در linkedin عبارتند از:

اصطلاح استخدام کننده (Recruiter) در linkedin

در اپلیکیشن لینکدین، اصطلاح “Recruiter” به معنای یک فرد یا شرکت که به دنبال جذب و استخدام نیروی کار برای یک شغل خاص هستند، استفاده می‌شود. افراد یا شرکت‌هایی که به عنوان “Recruiters” فعالیت می‌کنند، معمولاً با جستجو در پروفایل‌ها، ارتباط برقراری با افراد مناسب و ارسال پیام‌های استخدام به افراد مورد نظر، به دنبال جذب نیروی کار مناسب برای شغل‌های مختلف هستند. این اصطلاح در linkedin بسیار رایج است و افرادی که به دنبال فرصت‌های شغلی هستند، ممکن است پیام‌ها و پیشنهادات استخدام از طرف “Recruiters” دریافت کنند.

 

استخدام کننده (Recruiter)

 

اصطلاح کانکشن (Connection)

اصطلاح “Connection” در لینکدین به معنای ارتباط یا ارتباطات حرفه‌ای است. وقتی که شما با یک فرد دیگر در لینکدین متصل می‌شوید، آن فرد به عنوان یک “Connection” شما شناخته می‌شود. این ارتباطات حرفه‌ای می‌توانند از همکاران فعلی یا سابق، همکاران صنعتی، دوستان، مشتریان یا هر فرد دیگری که در حوزه کاری شما فعالیت دارد، باشند.

به عنوان یک کاربر linkedin، ارتباطات حرفه‌ای شما می‌توانند به شما کمک کنند تا روابط حرفه‌ای بسیار ارزشمند برقرار کنید، فرصت‌های شغلی مناسب را پیدا کنید و شبکه حرفه‌ای خود را گسترش دهید. از طریق افزودن افراد به فهرست “Connections” خود، می‌توانید با آنها در ارتباط باشید، اطلاعات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید و از فرصت‌های جدید استفاده کنید.

 

Connection در لینکدین

 

اصطلاح توصیه‌نامه (Recommendation)

توصیه‌نامه یا Recommendation در اپلیکیشن لینکدین به معنای نظرات و توصیه‌های حرفه‌ای افرادی است که شما با آنها در ارتباط هستید. این توصیه‌نامه‌ها معمولاً توسط افرادی که با شما همکاری داشته‌اند یا شما را به طور حرفه‌ای می‌شناسند، نوشته می‌شوند. توصیه‌نامه‌ها می‌توانند به عنوان یک نشانگر اعتبار و قابلیت اطمینان شما در زمینه‌های مختلف شغلی و حرفه‌ای، به دیگران کمک کنند.

زمانی که شما یک توصیه‌نامه در لینکدین درخواست می‌دهید، فرد دیگر می‌تواند نظرات و تجربیات خود در مورد شما را در زمینه‌های خاصی که شما تعیین کرده‌اید، بنویسد. این توصیه‌نامه‌ها به دیگران کمک می‌کنند تا شما را بهتر بشناسند و از قابلیت‌ها و توانایی‌های شما آگاه شوند. همچنین، توصیه‌نامه‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا در جستجوی فرصت‌های شغلی جذابتر و موفق‌تر باشید.

Recommendation در لینکدین

 

اصطلاح ایندورس (Endorsement)

اصطلاح “ایندورس” در لینکدین به معنای تأیید یا تصدیق مهارت‌ها و توانایی‌های حرفه‌ای شما توسط افراد دیگر است. وقتی یک فرد شما را ایندورس می‌کند، به این معناست که او با صحت و صداقت مهارت یا توانایی مشخصی را در شما تأیید می‌کند. این اقدام به عنوان یک نوع تأیید اجتماعی در لینکدین محسوب می‌شود و می‌تواند به افزایش قابلیت‌ها و اعتبار شما در زمینه‌های مختلف کمک کند.

 

Endorsement در لینکدین

 

ایندورس کردن endorse در لینکدین چیست؟

ایندورس کردن (Endorse) در لینکدین به معنای تأیید مهارت‌ها و تجربیات حرفه‌ای یک فرد است. وقتی شما یک فرد را اندورس می‌کنید، به او کمک می‌کنید تا سایر کاربران بتوانند بهتر از توانایی‌ها و تخصص‌های او آگاه شوند. این فعالیت می‌تواند به افزایش اعتبار و رونق حرفه‌ای فرد کمک کند.

کانکشن در Linkedin چیست ؟

کانکشن در لینکدین به معنای ارتباطات حرفه‌ای یا ارتباطات شبکه‌ای است که شما با دیگر کاربران این پلتفرم برقرار می‌کنید. وقتی شما با یک فرد در لینکدین کانکشن می‌شوید، به این معناست که شما به عنوان یک فرد معتبر و قابل اعتماد توسط آن فرد تأیید شده‌اید و ارتباط حرفه‌ای با او برقرار کرده‌اید.

با افزودن کانکشن‌های جدید به پروفایل اپلیکیشن لینکدین خود، شبکه حرفه‌ای خود را گسترش می‌دهید و فرصت‌های شغلی، همکاری‌های تجاری و ارتباطات حرفه‌ای بیشتری را برای خود فراهم می‌سازید. همچنین، از طریق کانکشن‌ها می‌توانید به تجربیات و تخصص‌های دیگران دسترسی پیدا کنید و از دانش و تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوید.

7 دلیل استفاده از لینکدین

لینکدین یکی از برترین و شاخص‌ترین شبکه‌های اجتماعی به خصوص در زمینه‌ی کسب و کار و شغلی محسوب می‌شود. دلایل متعددی برای استفاده از این شبکه اجتماعی وجود دارد.

معرفی اپلیکیشن linkedin

ارتباط مجدد با دوستان قدیمی

استفاده نکردن از برنامه لینکدین و عدم ارتباط مجدد با دوستان قدیمی ممکن است به دلایل مختلفی باشد. برخی افراد احتمالاً آگاهی کافی از اهمیت شبکه‌های اجتماعی حرفه‌ای مانند لینکدین ندارند و به همین دلیل از استفاده از آن خودداری می‌کنند. برخی از افراد ممکن است فشار زمانی زیادی داشته باشند و به همین دلیل از صرف وقت برای برقراری و حفظ ارتباطات حرفه‌ای خود در لینکدین خودداری کنند.

با متخصصین در ارتباط باشید

با استفاده از قسمت جستجوی لینکدین، می‌توانید به دنبال متخصصین و فرد‌هایی با تخصص‌های مورد نظر خود بگردید و با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.

پیدا کردن شغل

در لینکدین پیدا کردن شغل مناسب با توجه به رشته و تخصص شما بسیار زیاد است کافی است از خود یک نمونه کار حرفه‌ای منتشر کنید.

برندسازی و بازاریابی برای خود

در لینکدین می‌توانید برند خود را منتشر کنید و به نوعی تبلیغات خود را به همراه برند نشر دهید.

کمک کردن از دیگران

با لینکدین در زمینه های مختلف می‌توانید به دیگران کمک کنید.

ارتباط با شرکت‌های دیگر

در لینکدین می‌توانید با شرکت های دیگر ارتباط بگیرید و اطلاعات خود را نشر دهید.

انواع اکانت در linkedin چیست؟

لینکدین به عنوان یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای، انواع مختلفی از اکانت‌ها را برای کاربران خود فراهم کرده است. این اکانت‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

ویژگی‌های نسخه Personal لینکدین چیست – لینکدین برای افراد

نسخه پریمیوم برنامه لینکدین امکانات و ویژگی‌های بیشتری نسبت به نسخه رایگان ارائه می‌دهد که به کاربران این امکان را می‌دهد تا تجربه‌ی بهتری در استفاده از این شبکه اجتماعی حرفه‌ای داشته باشند. برخی از ویژگی‌های نسخه پریمیوم لینکدین عبارتند از: کاربران پریمیوم می‌توانند به اطلاعات کامل و جامع‌تر در مورد فرصت‌های شغلی مختلف دسترسی پیدا کنند و به راحتی فرصت‌های شغلی مناسب خود را پیدا کنند.

تمام کاربران پریمیوم می‌توانند به آمار و آنالیز دقیق‌تری از پروفایل شخصی خود دسترسی پیدا کنند تا بتوانند بهبود و بهینه‌سازی پروفایل خود را انجام دهند. کاربران پریمیوم می‌توانند پیام به افراد خارج از شبکه لینکدین ارسال کنند و با آن‌ها در ارتباط باشند. کاربران پریمیوم می‌توانند به آموزش‌های آنلاین و دوره‌های آموزشی حرفه‌ای بیشتر دسترسی پیدا کنند تا مهارت‌های خود را بهبود بخشند.

آشنایی با نسخه Business لینکدین – لینکدین برای شرکت‌ها

نسخه Business لینکدین، یا همان لینکدین برای شرکت‌ها، یک ویژگی ویژه است که به شرکت‌ها امکان مدیریت حضور آن‌ها در لینکدین را می‌دهد. با استفاده از این نسخه، شرکت‌ها می‌توانند یک صفحه شرکت رسمی بر روی لینکدین ایجاد کنند و به صورت حرفه‌ای با کاربران ارتباط برقرار کنند. با ایجاد یک صفحه شرکت رسمی در لینکدین، شرکت می‌تواند اطلاعات مختلفی را درباره خود، محصولات و خدمات خود، تاریخچه، ماموریت و ارزش‌های شرکت و غیره به اشتراک بگذارد.

شرکت‌ها می‌توانند پست‌های محتوایی درباره محصولات، خدمات، دیدگاه‌ها و تجربیات خود منتشر کنند تا با دنیای حرفه‌ای در ارتباط باشند و نام شرکت خود را بیشتر به نمایش بگذارند. شرکت‌ها می‌توانند به راحتی فرصت‌های شغلی خود را در لینکدین منتشر کنند و با جذب استخدام‌زایان و کارمندان موفق، تیم خود را تقویت کنند.

آیا لینکدین رایگان است؟

بله، استفاده از لینکدین به صورت پایه رایگان است و هر کس می‌تواند یک حساب کاربری رایگان در این شبکه اجتماعی حرفه‌ای ایجاد کند. با این حساب رایگان، کاربران می‌توانند پروفایل شخصی خود را ایجاد کرده، تجربیات و مهارت‌های خود را به اشتراک بگذارند، با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند و فرصت‌های شغلی را جستجو کنند.

اما لینکدین همچنین نسخه Premium و Business نیز ارائه می‌دهد که قابلیت‌ها و امکانات بیشتری نسبت به حساب رایگان دارند. نسخه Premium لینکدین امکاناتی همچون دسترسی به آمار و اطلاعات بیشتر، آموزش‌های آنلاین و فرصت‌های حضور در جلسات آموزشی را فراهم می‌کند، در حالی که نسخه Business برای شرکت‌ها و سازمان‌ها امکانات و ویژگی‌های خاص برای بهبود حضور حرفه‌ای در لینکدین فراهم می‌کند. بنابراین، استفاده از برنامه لینکدین به صورت پایه رایگان است، اما برخی از امکانات و ویژگی‌ها فقط در نسخه‌های پولی آن قابل دسترسی هستند.

 

اکانت اپلیکیشن لینکدین

 

ویژگی‌های نسخه رایگان لینکدین

نسخه رایگان لینکدین نیز امکانات و ویژگی‌های متنوعی برای کاربران عادی فراهم می‌کند. کاربران می‌توانند یک پروفایل شخصی در linkedin ایجاد کنند و اطلاعات شخصی، تحصیلات، تجربیات کاری، مهارت‌ها، علاقه‌مندی‌ها و غیره را در آن به اشتراک بگذارند. درواقع کاربران می‌توانند با دوستان، همکاران، همکلاسی‌ها و افراد دیگر ارتباط برقرار کنند و شبکه حرفه‌ای خود را گسترش دهند.

همچنین کاربران می‌توانند پست‌های محتوایی درباره تجربیات، دیدگاه‌ها، مطالب حرفه‌ای و غیره منتشر کنند تا با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند. کاربران می‌توانند به دنبال فرصت‌های شغلی، استخدام‌، شرکت‌ها و صفحات حرفه‌ای دیگر جستجو کنند و با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. تمامی کاربران می‌توانند به گروه‌های تخصصی مختلف در لینکدین پیوسته و با اعضای گروه به اشتراک گذاشتن تجربیات و دیدگاه‌های خود بپردازند.

ویژگی‌های نسخه پریمیوم لینکدین

نسخه لینکدین پریمیوم که به عنوان LinkedIn Premium شناخته می‌شود، امکانات و ویژگی‌های اضافی نسبت به نسخه رایگان ارائه می‌دهد. در برنامه لینکدین افراد می‌توانند پروفایل‌های مورد علاقه خود را نشانه‌گذاری کرده و آن‌ها را در لیست ذخیره کرده تا به راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشند. این تنها بخشی از ویژگی‌های نسخه پریمیوم لینکدین است و تجربه کاربران با استفاده از این نسخه ممکن است بسته به نیازها و تمایلات آن‌ها تغییر کند. برخی از ویژگی‌های اصلی نسخه پریمیوم linkedin عبارتند از:

  • دسترسی به اطلاعات بیشتر
  • پروفایل برجسته
  • ارسال پیام خصوصی
  • فرصت‌های شغلی و استخدام
  • آموزش و آموزش‌های آنلاین
  • تجربه کاربری بهتر

حالت Premium Career

درواقع حالت Premium Career لینکدین یکی از اشکال نسخه‌های پریمیوم است که به کاربران امکانات و ویژگی‌های خاصی را ارائه می‌دهد، به ویژه برای کسانی که به دنبال فرصت‌های شغلی و توسعه حرفه‌ای هستند.

حالت Business Career

باید گفت حالت Business Career در لینکدین یکی از اشکال نسخه‌های پریمیوم است که به کاربران حرفه‌ای و کسب و کارها امکانات و ویژگی‌های خاصی را ارائه می‌دهد. این حالت برای افرادی که به دنبال توسعه کسب و کار خود، ارتباط با مشتریان و همکاران حرفه‌ای، و دسترسی به منابع و اطلاعات حرفه‌ای هستند، مناسب است.

حالت Sales Navigator

حالت Sales Navigator در لینکدین یک ابزار حرفه‌ای برای فروشندگان و تیم‌های فروش است که به آن‌ها کمک می‌کند تا بهترین مشتریان و فرصت‌های فروش را پیدا کنند و روابط تجاری خود را بهبود بخشند. این حالت امکانات و ویژگی‌های خاصی ارائه می‌دهد که به فروشندگان کمک می‌کند تا به سرعت و با دقت به مشتریان مناسب دست پیدا کنند.

حالت Recruiter Lite

حالت Recruiter Lite در برنامه لینکدین یک ابزار حرفه‌ای برای متخصصان منابع انسانی و تیم‌های استخدام است که به آن‌ها کمک می‌کند تا بهترین استخدام‌ها و متقاضیان موجود در بازار کار را پیدا کنند و فرآیند استخدام خود را بهبود بخشند. این حالت امکانات و ویژگی‌های خاصی ارائه می‌دهد که به متخصصان منابع انسانی کمک می‌کند تا به سرعت و با دقت به متقاضیان مناسب دست پیدا کنند.

مرحله به مرحله ساخت لینکدین حرفه‌ای

ایجاد یک اکانت مناسب در لینکدین، کار سختی نیست و بسیاری از جزئیات آن شبیه سایر شبکه‌های اجتماعی است. توجه به نکات زیر می‌تواند شما را در داشتن یک پروفایل جذاب در linkedin، یارید دهد.

عکس حرفه‌ای انتخاب کنید

اولین چیزی که در نگاه اول، توجه افرادی که به پروفایلتان مراجعه می‌کنند را جلب می‌کند، تصویر پروفایلتان است. به همین خاطر هیچ‌گاه پروفایل لینکدین خود را بدون عکس نگذارید و یک عکس مناسب برای پروفایل خود انتخاب کنید. یک عکس جذاب به همراه تصویر پس‌زمینه‌ی مرتبط با زمینه‌ی فعالیت، شانس دیده شدن اکانتتان را بیشتر خواهد کرد.

یک خلاصه پروفایل مناسب بنویسید

برای پروفایل خود یک متن به صورت خلاصه بنویسید که در آن زمینه‌ی فعالیت و جایی که در آن کار می‌کنید را ذکر کنید. کلمات کلیدی مربوط به فعالیت خود را نیز برای بیشتر شدن شانس دیده شدن، در آن قید کنید.

پروفایل خود را غنی کنید

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های صفحه لینکدین شما، بخش مربوط به شغل فعلی و سوابقتان است. این بخش برای کارفرماها اهمیت زیادی دارد و کسانی که از این طریق جاب آفر ارسال می‌کنند، به این قسمت توجه ویژه‌ای دارند. مهارت‌ها، جزئیات هر یک از کارها و پروژه‌هایی که مشغول بوده‌اید را با دقت ذکر کنید.

URL پروفایل خود را ویرایش کنید

صفحه پروفایل هر شخص در لینکدین، یک پسوند اختصاصی در URL دارد و بهتر است این پسوند، کوتاه، خوانا و مرتبط باشد. بهتر است در ساخت url خود از نام و نام خانوادگی به طور پیوسته استفاده نمایید تا از طریق جستجوی مشخصات خود، قابل دسترسی باشید.

حوزه تخصصی و مهارت‌های خود را تعیین کنید

ابتدا حوزه و گرایش تخصصی خود را مشخص نمایید. تخصص کاری خود را مشخص کرده و مهارت‌هایی که در حوزه کاری خود دارید را وارد کنید. معمولاً افراد ۱۰ الی ۲۰ مهارت را در این بخش ذکر می‌کنند. از طریق قابلیت‌های linkedin می‌توانید در آزمون‌های مربوط به مهارت‌های خود شرکت کرده و سطح مهارت خود را ارزیابی نمایید. به این ترتیب سطح مهارت شما در پروفایل لینکدینتان، نمایش داده خواهد شد.

برای دیگران دعوتنامه و درخواست دوستی ارسال کنید

اگر می‌خواهید که در لینکدین ق باشید و حرفه‌ای‌ها شما را بشناسند، بایستی فعال بوده و تعامل داشته باشید. اگر در ابتدای راه خود در linkedin هستید، بهتر است دوستان، همکاران فعلی و سابق، کارفرماها، افراد معروف و اینفلوئنسرها را دنبال کنید.

چگونه به عنوان شرکت در لینکدین فعالیت کنم؟

به عنوان یک شرکت، به خوبی می‌توانید با لینکدین مارکتینگ کسب و کار خود را گسترش دهید و ضمن برندسازی، افراد متخصص مورد نظر خود را نیز به بهترین شکل ممکن، جذب کنید. در ادامه این مطلب درباره آموزش کامل ساخت اکانت لینکدین مطالب مفیدی را ارائه خواهیم کرد.

  • پروفایل خود را تکمیل کنید: اطلاعات پروفایل خود را بررسی و نهایی کنید.
  • برای شرکت خود Company Page بسازید: برای شرکت خود یک صفحه در لینکدین ایجاد کنید.
  • URLپروفایل لینکدین خود را شخصی سازی کنید: آدرس اینترنتی خود را تعیین کنید.
  • در گروه‌های لینکدین فعالیت کنید: در گروه های پر بار عضو شوید.
  • مقالات خود را در linkedin منتشر کنید: مقاله های مفید خود را انتشار دهید.
  • دنبال کردن شرکت های دیگر: افراد دیگر را دنبال کنید.
  • افزودن کانکشن‌ها: کانکشن های مختلف را در linkedin خود ایجاد کنید.

گروه‌های لینکدین چیست؟

گروه‌های برنامه لینکدین یک ابزار ارتباطی و شبکه‌سازی در linkedin هستند که به کاربران این امکان را می‌دهند تا با افرادی که علاقه‌مند به موضوعات یا صنایع خاصی هستند، در ارتباط باشند و اطلاعات، تجربیات و نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. این گروه‌ها می‌توانند بر اساس موضوعات مختلف، صنایع، حرفه‌ها، منطقه‌ها یا هر معیار دیگری تشکیل شده و مدیران گروه‌ها می‌توانند قوانین و محتوای گروه را تعیین و مدیریت کنند.

چطور اکانت لینکدین خود را حذف کنیم؟

برای حذف اکانت لینکدین، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد حساب کاربری خود در لینکدین شوید.
  • در بالای صفحه، روی عکس پروفایل خود کلیک کرده و از منوی کشویی که باز می‌شود، “Settings & Privacy” را انتخاب کنید.
  • در صفحه تنظیمات، در بخش “Account preferences”، روی گزینه “Account management” کلیک کنید.
  • در بخش “Account management”، روی گزینه “Closing your LinkedIn account” کلیک کنید.
  • سپس باید دلیل حذف اکانت خود را انتخاب کنید و رمز عبور خود را وارد کنید.
  • در نهایت، بر روی دکمه “Next” یا “Close account” کلیک کنید تا اکانت شما حذف شود.

بعد از این مراحل، اکانت لینکدین شما به طور دائمی حذف خواهد شد و دیگر نمی‌توانید از آن استفاده کنید. لطفاً توجه داشته باشید که این عمل غیرقابل بازگشت است، بنابراین مطمئن شوید که می‌خواهید اکانت خود را حذف کنید.

تفاوت لینکدین و سایر شبکه های اجتماعی

تفاوت بسیاری بین برنامه لینکدین و دیگر صفحات اجتماعی وجود دارد، linkedin برای دیده شدن تخصص ها و استخدام افراد حرفه‌ای بسیار حائز اهمیت است. لینکدین از همان ابتدا به منظور اهداف تجاری، پیدا کردن فرصت‌های شغلی و توسعه کسب و کارها راه اندازی شد. ابزارها و سیستم جستجوی لینکدین بر روی مشاغل تمرکز دارند. این شبکه اجتماعی امکان تعامل با افراد و مجموعه‌های متخصص مرتبط را برای افراد فراهم می‌کند.

امتیاز دهید
سخن نهایی
لینکدین یک شبکه اجتماعی برای پیشرفت و گسترش کسب و کار شخصی و یافتن فرصت‌های شغلی است. این پلتفرم با فراهم کردن امکانات مختلف، یافتن افراد و گروه‌های متخصص در زمینه‌های کاری مختلف را میسر می‌کند. فرقی نمی‌کند که به عنوان یک شخص به دنبال فرصت‌های شغلی و پروژه‌های جدید هستید، یا اینکه به عنوان یک شرکت و کسب و کار، در پی یافتن نیروهای متخصص یا با همکاری با شرکت‌های مرتبط هستید؛ در هر صورت اگر در لینکدین فعال باشید، مطمئناً نتیجه خواهید گرفت.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *