; ; ;

مزایای داشتن اپلیکیشن

نوشته شده در: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۰۵ دقیقه
مزایای اپلیکیشن

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

ساختن اپلیکشن اختصاصی کمک بسیار زیادی به کسب و کار شما می‌کند. چراکه رشد سریع کسب و کارهای اینترنتی در ایران باعث رقابتی شدید در این حوزه شده است.

Trulli

تایید شده توسط بخش برنامه نویسی ویرا

 

یکی از مزیت‌های داشتن اپلیکیشن اختصاصی، پرزنت‌کردن کسب و کارتان است. با این کار احتمال فروش را بالاتر خواهید برد، مزایای اپلیکیشن عبارتند از:

  • » سبقت از رقبا: با قرار دادن کسب و کارتان بر روی گوشی همراه مشتری، از رقبایتان متمایز می‌شوید.
  • » ارتباط مداوم با مشتری: اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می‌کند.
  • » کاهش شدید هزینه تبلیغات: هزینه تبلیغات و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می‌گیرد.
  • » ارتقا تصویر برند شما: یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به‌روز بودن و جذب مشتری‌های امروزی است.
  • » به روز رسانی: مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می‌بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می‌شوند.
  • » افزایش فروش: اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می‌کند.
  • با ویرا همراه باشید.

مزایای داشتن اپلیکیشن

مزایای استفاده از اپلیکیشن

آمار نشان می‌دهد که هر ایرانی به صورت میانگین، دو ساعت از زمان خود را صرف کار با گوشی تلفن همراهش می‌کند. البته در نگاهی واقع‌بینانه اغلب کاربران در این مدت، از تعدادی اپلیکیشن محدود که عمدتاً شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان هستند استفاده می‌کنند، اما بطور کلی کاربران در طول روز ده‌ها بار قفل گوشی خود را می‌گشایند و صفحه اول حاوی اپلیکیشن‌های متعدد گوشی خود را بالا و پایین می‌کنند!

بنابراین حتی اگر برنامه شما جزو اپلیکیشن مورد نیاز روزمره کاربران نباشد، شانس دیده شدن مداوم توسط کاربران را از دست نداده‌اید. روزانه چندین بار دیده شدن توسط کاربران هدف، موقعیتی خاص و منحصر به فرد است که کمتر روشی در تبلیغات می‌تواند آن را فراهم سازد. حتی اگر اپلیکیشن‌های کسب و کار در همان لحظه مورد استفاده کاربر قرار نگیرد یا حتی کاربر فراموش کرده باشد که چرا اپلیکیشن را نصب کرده، مشاهده متعدد آیکون برند شما یک تصویر ذهنی از شما در ذهن او ایجاد می‌کند، در نتیجه هرگاه نیاز به خدماتی مشابه کسب و کار شما داشته باشد، قطعاً  اولین انتخاب شما هستید. به همین دلیل است که انتخاب بسیاری از شرکت ها طراحی اپلکیشن خدماتی است.

مزایای استفاده از اپلیکیشن

امکانات اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی

در حالیکه خود فروشگاه‌های اینترنتی با داشتن وبسایت، سرعت و سهولت در خرید را به مشتری می‌دهند، امروزه تلفن‌های هوشمند راه کسب درآمد و ارتباط با مشتریان و کاربران را به طور کلی تغییر داده‌اند، به‌همین دلیل شرکت‌های توسعه نرم افزاری برای طراحی اپلیکیشن با چالش جدیدی رو به رو شده‌اند.

دلیل این که طراحی اپلیکیشن فروشگاهی یک مزیت مهم در کسب و کار اینترنتی محسوب می‌شود، این است که مشتریان معمولاً تمایل دارند تا بتوانند خدمات (اخبار فروشگاه، مدل‌های جدید محصولات، تغییرات برنامه و … ) را سریع‌تر دریافت کنند. کاربران اکثراً با موبایل کار می‌کنند و دسترسی آن‌ها به دنیای مجازی از طریق تلفن همراه است.

فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند با ارتقای قابلیت‌های اپلیکیشن خود، ایجاد طرح‌های تشویقی، ساده‌کردن دسترسی به امکانات اپلیکیشن، استفاده از کارهای گرافیکی جذاب و … کاربران را جذب کنند. مهم‌تر از همه، با این کار سبک‌کاری خود را از سایر رقبا جدا کنند؛ با این کار شما می‌توانید کسب درآمد از اپلیکیشن خود داشته باشید.

 

 سفارش “طراحی اپلیکیشن پزشکی

 

برای ساخت اپلیکیشن به چه مواردی لازم است؟

برای داشتن اپلیکیشن مناسب و کاربردی لازم است تا زیر ساخت یا پلتفرمی قوی در اختیار داشته باشید؛ می‌توان پلتفرم را به سادگی یک سیستم عامل معرفی کرد که تمام اپلیکیشن‌ها روی آن اجرا می‌شوند. سه نوع اصلی از پلتفرم‌های اپلیکیشن به شرح زیر هستند:

الف) اپ‌های پلتفرم دسکتاپ: برنامه‌های تحت ویندوزوی که بر روی سیستم عامل‌های دسکتاپ مانند مک، ویندوز، لینوکس و … نصب و اجرا می‌شوند.

ب) اپ‌های پلتفرم موبایل: اپلیکیشن موبایل که روی سیستم عامل گوشی همراه مانند اندروید، iOS، بلکبری و … نصب شده و اجرا می شوند.

ج) اپلیکیشن‌های پلتفرم وابسته به وب: اپ‌هایی هستند که به صورت آنلاین اجرا شده یا می‌توان گفت که این اپ‌ها به صورت ابری برنامه نویسی شده‌اند.

مزایای ساخت اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن را از کجا شروع کنیم؟

ابتدا بازار هدف خود را تحلیل کنید، گروه سنی هدف خود را مشخص کنید؛ مثلاً اگر محصولی دارید که برای کودکان مناسب است، بهتر است والدین را جزو گروه هدف خود قرار دهید.

پلتفرم خود را مشخص کنید، چون اغلب کاربران از گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌کنند، بهتر است ابتدا از نسخه اندروید شروع کنید، سپس سراغ IOS بروید. (البته این موضوع به کسب و کار و نحوه بازاریابی شما وابسته است.)

عوامل تاثیرگذار بر هزینه ساخت اپلیکیشن عبارت‌اند از:

  1. » عوامل فنی و پیچیدگی آن
  2. » تعداد سیستم عامل‌ها و دستگاه‌هایی که اپلیکیشن باید روی آن اجرا شود.
  3. » UI و UX و گرافیک و انیمیشن‌های طراحی شده
  4. » نحوه اتصال اپلیکیشن به سرور
  5. » مدل کسب و کار
  6. » عملکرد و قابلیت‌های اپلیکیشن
  7. » زمان انجام پروژه
5/5 - (2 امتیاز)
سخن نهایی
برای بدست آوردن بهترین نتیجه لازم است تا با گروه‌های طراحی اپلیکیشن که سابقه درخشانی دارند، مشورت کنید. جامعه هدف خود را بشناسید. سپس به کمک پلتفرم مناسب اپلیکیشن خود را معرفی کنید. به این مطلب امتیاز بدهید.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

47 پاسخ

    1. سلام دوست عزیز اصلی‌ترین تفاوت اپلیکیشن با وب سایت در آزادی عملی است، که به کاربر می‌دهد.
      اپلیکیشن قابلیت این را دارد که کاربر بدون انلاین بودن هم (یعنی به صورت آفلاین) از آن استفاده کند. همچنین گوشی موبایل خیلی بیشتر از لپ تاپ و… در دسترس کاربر است.

    1. سلام دوست عزیز مزایای داشتن اپلیکیشن زیاد است چون اپلیکیشن نوعی کانال ارتباطی با مخاطب محسوب می‌شود.
      اما باید کسب و کار و مخاطب خود را بررسی کنید تا بدانید آیا این کانال ارتباطی برای او مناسب است یا نه؟ برای این منظور می‌توانید رفتار مشتری را بررسی کنید
      تا بدانید نحوه حضور او در اینترنت به چه شکل است و بیشتر با کدام کانال‌های ارتباطی راحت‌تر است.

    1. سلام وقت بخیر ✨
      بله شما میتونید از طریق آیدی زیر به کانال تلگرام ما دسترسی داشته باشید:
      pishgamviraa@

    1. خوشحالیم که مقاله براتون مفید بوده و ممنونیم از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *