; ; ;

معرفی ابزار kwfinder و روش کارکرد آن

نوشته شده در 1 مهر 1402
زمان مطالعه: 12 دقیقه
معرفی ابزار kwfinder

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

برای آنکه بتوانید فرایند تحقیق کلمات کلیدی را به صورت کامل و دقیق‌تر انجام دهید مطمئنا به ابزارهایی در این مسیر نیاز خواهید داشت. یکی از جمله ابزارهایی که در تحقیق کلمات کلیدی می‌تواند به شما کمک بسیاری نماید ابزار kwfinder است. در این بخش از ویرا در خصوص ابزار کیورد فایندر و موارد مربوط به آن صحبت خواهیم کرد پس تا انتها با ما همراه باشید.

به بیست و هشتمین محتوا از مجموعه محتواهای سریالی آموزش سئو ویرا خوش آمدید. در این قسمت قرار هست به طور مفصل به معرفی ابزار kw finder بپردازیم.

Trulli

تایید شده توسط ویرا

ابزار KWfinder چیست؟

ابزار kwfinder یکی از جمله ابزارهایی است که متخصصین سئو و هر شخصی که قصد داشته باشد برای یک سایت فرایند تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهد از آن استفاده می‌کند. این ابزار که در زمره ابزارهای سئویی است که هم نسخه رایگان داشته و هم می‎‌توان با پرداخت هزینه اشتراک ماهانه نسخه پریمیوم آن را دریافت نمود.

کاربرد ابزار KWfinder چیست؟

در ادامه به بررسی کاربردهای اصلی ابزار kwfinder خواهیم پرداخت.

تحقیق کلمه کلیدی

اصلی‌ترین کاربرد ابزار kwfinder در زمینه تحقیق کلمات کلیدی است. با استفاده از این ابزار شما می‌توانید با ارائه یک کلمه کلیدی اصلی، تعداد بسیار زیادی از کلمات کلیدی مرتبط با آن کلمه کلیدی را دریافت نمایید و به لیست اکسلی که برای تحقیق کلمات کلیدی خود ایجاد کرده‌اید اضافه کنید.

در صورتیکه نیاز به خدمات سئو سایت دارید، متخصصان ویرا آماده بررسی و آنالیز وب‌سایت شما هستند.

آنالیز رقبا

کاربرد دیگری که ابزار kwfinder برای متخصصین سئو دارد در خصوص آنالیز رقباست. در بخش SERP overview این ابزار شما می‌توانید برترین رقبای خود در سرچ عبارت کلیدی خود را مشاهده کنید. در این بخش اطلاعاتی در خصوص نام برند رقیب، دامین و پیج اتوریتی، تعداد بک لینک‌های آن ها، امتیاز اختصاص داده شده توسط ابزار kwfinder به آنها و بسیاری دیگر از اطلاعات را مشاهده نمایید و بر اساس این اطلاعات ببینید از اصلی‌ترین رقبای خود در چه زمینه‌هایی عقب‌تر و در چه بخش‌هایی جلوتر از آن ها قرار دارید.

کاربرد ابزار kwfinder

کاربرد هم برای سئو و هم گوگل ادز

بسیاری از افراد برای آنکه بتوانند فرایند سئو دقیق‌تر و هوشمندانه‌تری داشته باشند پس از آنکه کلمات کلیدی خود را از طریق ابزارهایی مانند کیورد فایندر پیدا کردند ابتدا قبل از شروع فرایند سئو نسبت به اجرا کردن یک یا تعدادی کمپین گوگل ادز اقدام می‌کنند، در این شرایط به راحتی پس از مدتی می‌توانند براورد درستی از اینکه آیا کلمات انتخابی درامد و بازدهی مناسبی برای آنها خواهد داشت یا خیر داشته باشند و در نهایت از این کلمات در فرایند سئو خود استفاده کنند.

آموزش ابزار KWfinder و بخش‌های مختلف آن

مرحله اول :

برای آنکه بتوانید از ابزار kwfinder استفاده کنید لازم است تا ابتدا وارد سایت این ابزار به نشانی https://mangools.com/kwfinder شوید، سپس از طریق گزینه create a free account نسبت به ساخت و تایید حساب کاری رایگان خود اقدام نمایید. در ادامه با برگشتن به https://mangools.com/kwfinder می‌توانید نسبت به جست و جو پیرامون کلمات کلیدی مورد نظر خود و تکمیل فایل تحقیق کلمات کلیدی خود اقدام کنید.

مرحله دوم:

به طور کلی یک نوار مشخص برای کار با این ابزار در نظر گرفته شده است که کار با آن بسیار راحت است، کافیست کلمه کلیدی خود را در باکس مربوطه وارد کنید، لوکیشنی که مایلید کلمات مختص آن کشور جداسازی و تفکیک شود را انتخاب کنید (باتوجه به تحریم بودن ایران بر روی گزینه پیشفرض که “anywhere” هست قرار دهید)، زبان مورد نظر را انتخاب و در نهایت گزینه جست و جو را می‌زنید.

آموزش ابزار kwfinder(1)

پس از آن لیستی از کلمات کلیدی به شما نشان داده می‌شود. اگر از اکانت رایگان ابزار kwfinder استفاده می‌کنید اطلاعات به صورت کامل در اختیار شما قرار نداشته و تنها بخشی از آن قابل استفاده است. برای تهیه اشتراک ماهانه ابزار kwfinder می‌توانید از طریق خود سایت و یا مجموعه واسط نوین ترندز که در زمینه خرید اشتراکی ابزارهای سئو فعالیت دارد نسبت به خرید اکانت اشتراکی کیورد فایندر اقدام نمایید.

پس از آنکه کلمه کلیدی خود را سرچ کردید و لیستی از کلمات کلیدی برای شما به نمایش درامد می‌توانید در جلو هر عبارت کلیدی 5 بخش را مشاهده کنید که در ادامه به توضیحاتی در خصوص هر یک از بخش‌ها خواهیم پرداخت.

آموزش ابزار kwfinder(2)

Trend

در این بخش شما می‌توانید میزان ترند بودن کلمه کلیدی را بررسی کنید. تمام دیتاهایی که این ابزار ارائه می‌کند باتوجه به اطلاعاتی است که خود از سطح وب جمع آوری کرده است و صرفا ارائه اطلاعات این ابزار دلیل بر پر سرچ بودن یا کم سرچ بودن آن نیست. با بررسی ترندز هر کلمه می‌توانید میانگینی از علاقه مردم به جست و جو پیرامون آن بدست آورید و نتیجه بگیرید که یک عبارت مناسب شما و کسب و کارتان وجود دارد یا نه.

Search

در بخش سرچ میتوانید براوردی از میزان سرچ ماهانه عبارت‌ها را مشاهده کنید. این اطلاعات نیز ممکن است با آنچه در گوگل اتفاق میوفتد متفاوت باشد.

Cpc

Cpc یا نرخ هر کلیک در تبلیغات گوگل میزان براوردی است که ابزار kwfinder در خصوص هر عبارت داشته است که به شما اطلاع می‌دهد در صورتی که مایل باشید بر روی کلمه کلیدی انتخابی تبلیغات ادورز را فعال نمایید به طور میانگین هر کلیک برای شما چقدر هزینه دارد. این براورد هزینه میتواند بسته به عوامل مختلف گرانتر یا ارزان‌تر از مبلغی باشد که شما در پنل گوگل ادز برای هر کلیک پرداخت خواهید کرد.

Ppc

Ppc یا همان پرداخت در ازای کلیک یکی از جمله روش های تبلیغاتی گوگل است که از شما تنها در زمانی که بر روی تبلیغات شما کلیک شد هزینه کم میشود. در این بخش نیز می‌توانید هزینه‌ای که ابزار kwfinder برای این منظور پیش بینی کرده است را مشاهده کنید.

 keyword difficulty(KD)

سختی کلمه کلیدی یا به عبارت دیگر keyword difficulty یکی از جمله معیارهایی است که برخی از افراد فعال در حوزه سئو برای تفکیک کلمات و رتبه بندی آن ها برای شروع فرایند سئو حتی قیمت دهی پروژه‌های سئو از آن استفاده می‌کنند. بسیاری از ابزارهای سئو مانند ماز، سمراش و اچرفس و… نیز بخشی برای سختی کلمه کلیدی دارند که همچون کیورد فایندر با استفاده از دیتای خود نسبت به رتبه بندی کلمات اقدام می‌کنند. باتوجه به متفاوت بودن عدد مربوط به سختی کلمات کلیدی برای یک عبارت مشخص در ابزارهای مختلف معیار قرار دادن این بخش برای تصمیم گیری در خصوص استراتژی سئو، کار درستی نیست!

سرچ ماهانه

با کلیک بر روی هر عبارت در سمت راست صفحه شاهد رتبه دهی از 0 تا 100 برای بخش سختی کلمات کلیدی و نموداری در خصوص سرچ ماهانه عبارت مورد نظر را شاهد خواهید بود. با بررسی این نمودار میتوانید میانگین سرچ ماهانه عبارت‌ها را به طور واضح مشاهده نمایید. همچنین می‌توانید ببینید که سرچ عبارت مذکور در چه تاریخ‌هایی از سال زیاد‌تر شده و پیک کاری و اوج بازار را به راحتی به دست آورید.

SERP overview

در بخش SERP overview این امکان برای شما فراهم است تا اصلی‌ترین رقبا خود را مشاهده کنید و وضعیت کلی آن ها را بررسی کنید و با وبسایت خود مقایسه‌ای داشته باشید.

آموزش ابزار kwfinder(3)

Trends

همانند ابزار گوگل ترندز، کیورد فایندر نیز بخشی در خصوص بررسی ترندز روز دارد. در این بخش می‌توانید میزان تمایل کاربران در طول زمان را برای جست و جو عبارت مورد نظرتان را مشاهده نمایید.

خروجی گرفتن از ابزار kwfinder

در صورتی که قصد دارید تا از کلمات ارائه شده توسط ابزار kwfinder خروجی بگیرید می‌توانید پس از انتخاب کلمات کلیدی مورد نظر خود، از سمت پایین گزینه export را زده و بسته به تمایل خود نوع خروجی ارائه شده را انتخاب و خروجی کلمات کلیدی مورد نظر خود را دریافت نمایید.

چگونه اکانت KWfinder را بخریم؟

همانطور که در بالاتر نیز به آن اشاره کردیم اکانت کیورد فایندر در قالب رایگان و پولی ارائه می‌شود، باتوجه به محدودیت‌های گسترده‌ای که اکانت رایگان برای شما دارد می‌توانید به نسخه پریمیوم اکانت کاربری خود را ارتقا دهید. برای این منظور می‌توانید به صورت مستقیم اقدام نموده و با پرداخت دلاری اکانت خود را ارتقا دهید، یا می‌توانید از طریق واسطه‌های ایرانی مانند نوین ترندز نسبت به خرید اکانت‌های اشتراکی اقدام نمایید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سخن نهایی
تاکنون تجربه انجام تحقیق کلمات کلیدی برای وب سایتی را داشته اید؟ از ابزار kwfinder برای تکمیل فایل خود به چه میزان استفاده کرده اید؟ آیا از آن بازخورد گرفته اید؟ همینک میتوانید تجربه خود در زمینه استفاده از ابزار kwfinder با ما در بخش نظرتان در میان گذارید.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

2 پاسخ

  1. سلام خوبید؟
    ابزار kwfinder خیلی محدودیت داره حتی اشتراکیش هم محدودیت داره و قطع و وصلم میشه جدا از اینکه سختی رو تو کلمات فارسی دقیق نمیگه شما این تجربه رو داشتید؟ باز semrush بهتره هر چند خیلی گرونه
    من دیدم میزفا تولز یک ابزار داره به نام serp هست که هم سختی رو نمایش میده و هم اطلاعات بیشتری نسبت به kwfinder میده
    اگر خواستید این مورد رو بررسی کنید

    1. بله ابزارهای متفاوتی وجود داره. بهتر هست برای کیورد ریسرچ ار همه ابزارها استفاده کرد و کیوردهای مختلفی را استخراج کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *