تعداد جستجوی کلمات در گوگل

نوشته شده در 28 مرداد 1402
زمان مطالعه: 10 دقیقه
آمار جستجوی کلمات در گوگل

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

برای شروع فرایند سئو لازم است تا ابتدا تحقیق کلمات کلیدی و کیورد تارگتینگ به صورت دقیق و کامل انجام شود تا مسیر سئو به درستی طی شود. برای آنکه بتوانید کلمات مناسبی را برای شروع فرایند سئو خود انتخاب کنید لازم است تا تعداد جستجوی کلمات در گوگل را بدست آورید و برآورد کنید آیا شروع سئو بر روی چنین کلماتی از نظر بیزینسی به صرفه خواهد بود یا خیر، در این بخش از بلاگ ویرا به این موضوع خواهیم پرداخت که چطور می‌توانید آمار جستجوی کلمات در گوگل را پیش از شروع فرایند سئو به دست آورید و پس از آن با استفاده از بررسی‌های نهایی نسبت به انتخاب کلمات کلیدی نهایی سئو خود اقدام کنید، از این رو پیشنهاد می‌کنیم که تا انتها با ما همراه باشید.

به بیست و سومین محتوا از مجموعه محتواهای سریالی آموزش سئو ویرا خوش آمدید. در این قسمت قرار هست به طور مفصل به موضوع میزان سرچ کلمات کلیدی بپردازیم.

Trulli

تایید شده توسط ویرا

 

میزان سرچ کلمات کلیدی دقیقاً چیست؟

یکی از سوالاتی که مطمئنا در همین ابتدا برای شما پیش خواهد آمد این است که میزان سرچ کلمات کلیدی دقیقا چیست؟ در پاسخ به این سوال می‌بایست اینطور گفت که هر عبارتی که در گوگل سرچ می‌شود دارای میزان متوسط سرچ در ماه است. این میزان یا در یک رنج ثابت در طول ماه قرار دارد و یا متناسب با شرایط و حوزه کاری ممکن است میزان آن افزایش یا کاهش یابد. دانستن متوسط میزان سرچ کلمات کلیدی می‌تواند به ما کمک کند تا پیش از شروع فرایند سئو براودی از میزان ورودی که می‌توانیم با لینک 1 شدن در جست و جویی خاص به دست آوریم داشته باشیم.

میزان جستجوی کلمات کلیدی در گوگل چطوری تعیین میشه؟

به طور کلی هر نوبتی که کاربری در گوگل سرچی را پیرامون موضوع و عبارتی خاص انجام می‌دهد یک واحد سرچ به میزان سرچ ماهانه عبارت جستجو شده اضافه می‌شود در این خصوص باید به این نکته اشاره کرد که هیچ ابزاری اطلاعات دقیق و کاملی در این خصوص ارائه نمی‌دهد. حتی سرچ کنسول وب سایت‌هایی که در نتایج برتر گوگل در سرچی خاص قرار دارند نیز آمار دقیقی در خصوص میزان ورودی و جست و جوی صورت گرفته ارائه نمی‌دهد بلکه صرفا با استفاده از ابزارهای خاص می‌توان میزان حدودی تعداد جستجوی کلمات در گوگل را متوجه شد.

آمار جستجوی کلمات در گوگل

چرا دانستن حجم جستجو کلمه کلیدی اهمیت دارد؟

سئو سایت ارتباط مستقیمی با درامد دارد. هر کارفرمایی که سئو وب سایتش را به شخص یا تیم سئو می‌سپارد این انتظار را خواهد داشت که پس از چندین ماه تاثیرات مثبتی در روند فروش کالا و خدماتش از طریق وب سایت مشاهده نماید. حجم جستجوی کلمه کلیدی از آن جهت اهمیت خواهد داشت که ما را از این موضوع مطلع خواهد نمود که پیش از شروع فرایند سئو سایت بدانیم در صورتی که لینک 1 سرچ مورد نظر برسیم چه تعداد بازدید و ورودی را می‌توانیم از آن سرچ خاص کسب کنیم و نرخ تبدیل آن چقدر است؟ آیا ارزش سرمایه گذاری مالی، زمانی و منابع انسانی را خواهد داشت یا خیر؟

چقدر روی آمار میزان جستجوی کلمات حساب کنیم؟

همانطور که در بالاتر نیز به این موضوع اشاره شد هیچ ابزاری در حال حاضر آمار دقیقی از میزان جست و جوی یک عبارت کلیدی ارائه نمی‌دهند و همگی در تلاش هستند تا آمار حدودی ایی که ارائه می‌دهند به میزان واقعی نزدیک تر باشد تا سئوکارانی که از این آمارها برای تصمیم گیری و چیدن استراتژی سئو خود استفاده می‌کنند بتوانند با تکیه بر آمار نزدیک به طور دقیق‌تری تصمیم گیری کنند.

چطوری از میزان جستجو در SEO استفاده کنیم؟

پس از آنکه از آمار جست و جو هر عبارت آگاهی پیدا کردید باتوجه به استراتژی سئویی که دنبال می‌کنید می‌توانید از عبارت‌هایی که سرچ کمتری دارند و عبارت آسان‌تری برای رتبه گیری هستند استفاده کنید. همچنین در صورتی که تیم گسترده و بودجه زیادی برای سئو در اختیار دارید می‌توانید در کنار کار بر روی عبارت‌های کم جست و جو، تارگت‌هایی برای کسب رتبه در عبارت‌هایی که جست و جوی بالایی دارند نیز در نظر بگیرید و در یک بازه زمانی حجم بازدید بالایی را برای سایت کارفرما رقم بزنید.

ما در یک مقاله به صورت کامل به روش‌های افزایش ورودی از گوگل پرداخته‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما مطالعه کنید.

پتانسیل یک کلمه کلیدی مشخص میشه

با استخراج میزان حدودی جستجوی کلمات در گوگل می‌توان در زمان چیدن استراتژی سئو از پتانسیل یک کلمه کلیدی مطلع شد و پس از آن با دیتای به دست آمده استراتژی سئو دقیق‌تر و ثمر بخش‌تری را چید.

مشخص شدن میزان دشواری نسبی کلمه کلیدی

کلمه کلیدی هر چه پر سرچ‌تر باشد، رقابت بر سر کسب رتبه‌های برتر در آن بیشتر خواهد بود. همانطور که شما برای کسب بازدید بیشتر در تلاش هستید، رقبای شما نیز در تلاش هستند. با کسب اطلاع از میزان جستجو هر عبارت کلیدی در گوگل می‌توانید از دشواری نسبی کلمه کلیدی‌هایی که در تحقیق کلمات کلیدی به آن‌ها دست یافته اید اطلاع پیدا کنید.

نسبت سختی کلمات در گوگل

برآورد ترافیک احتمالی سایت

باتوجه به اینکه لینک 1 هر عبارت کلیدی به طور معمول بین 50 تا 70 درصد ورودی از سرچ‌ها از آن خود می‌کند می‌توانید براورد نسبی در خصوص میزان ورودی‌ایی که پس از لینک 1 شدن در سرچ مذکور به دست خواهد آمد داشته باشید. در صورتی که لینک‌های 2 به بعد را نیز تارگت اولیه خود در صفحه اول نتایج در نظر گرفته باشید نیز می‌توانید بازدید حدودی را محاسبه نمایید.

تعیین فصلی بودن یک کلمه کلیدی

برخی از حوزه‌ها و عبارت‌های جست و جو شده در گوگل فصلی هستند. این یعنی کاربران در زمان خاصی از سال فقط به دنبال محصول و یا خدمات خاص مورد نظرشان هستند. به طور مثال در نزدیکی عید نوروز سرچ عبارت های مرتبط با قالیشویی و همچنین بازسازی ساختمان افزایش می‌یابد و پس از آن فروکش می‌کند. با دانستن میزان جستجو عبارت‌های کلیدی به این نکته نیز دست خواهید یافت که چه عبارت‌هایی به صورت ثابت در طی سال جستجو می‌شوند و چه عبارت‌هایی فصلی و ماهانه هستند. در این بین نیز ممکن است به عبارت‌هایی برخورد داشته باشید که به صورت ترند بوده‌اند، در یک بازه زمانی به اوج رسیده و پس از آن برای همیشه سرچ آن‌ها تمام شده است. مطمئنا سرمایه گذاری کردن بر روی عبارت‌هایی که ترند آن‌ها به اتمام رسیده است کار اشتباهی است و منجر به از دست رفتن زمان و سرمایه می‌شود!

روش‌های پیدا کردن میزان جستجوی کلمه کلیدی در گوگل

روش‌ها و ابزارهای مختلفی وجود دارد که می‌توان به کمک آن‌ها میزان جستجوی کلمه کلیدی در گوگل را متوجه شد، در ادامه برخی از آن‌ها را به شما معرفی کرده‌ایم.

سرچ کنسول

سرچ کنسول گوگل یکی از جمله ابزارهایی است که توسط گوگل برای مدیریت بهتر وبمستران و سئوکاران در اختیار آن‌ها قرار داده است تا بتوانند با استفاده از دیتای مستقیمی که گوگل مرتبط با سایت مذکور در اختیار آن‌ها می‌گذارد استراتژی‌های خود را تعیین کنند. در صورتی که فرایند سئو شما در ابتدای مسیر قرار دارد مطمئنا سرچ کنسول کمک خاصی به شما نخواهد کرد، اما اگر مدت زمانی است که در حوزه کاریتان فعال هستید می‌توانید از دیتای ارائه شده توسط سرچ کنسول استفاده نمایید و استراتژی سئو خود را پیش ببرید.

سرچ کنسول

گوگل ترندز

گوگل ترندز نیز یکی دیگر از ابزارهای گوگل است که به کمک آن می‌توان میزان محبوبیت سرچ‌های مختلف را به دست آورد. توجه داشته باشید که گوگل ترندز میزان جستجوی کلمه کلیدی را به شما ارائه نمی‌دهد بلکه میزان محبوبیت و ترند بودن سرچ‌های مختلف در طی بازه‌های زمانی مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد و این امکان را به شما می‌دهد در صورتی که بین عبارت‌های مختلف دو دل هستید که بر روی کدام عبارت‌ها در ابتدا کار کنید، مقایسه‌ای در بین آن‌ها انجام دهید و با بررسی ترند آن‌ها در برابر یک دیگر نسبت به انتخاب عبارت‌های نهایی خود اقدام نمایید.

گوگل ترندز

گوگل ادز و کی‌ورد پلنر

گوگل ادز بستر تبلیغات کلیکی گوگل است. در بخشی از این بستر ابزاری به نام کیورد پلنر برای وب مستران و افرادی که ادز گوگل را برای کسب نتایج برتر گوگل به صورت موقت انتخاب می‌کنند در نظر گرفته شده است که می‌توانند در آن نسبت به بررسی و مقایسه عبارت‌های مختلف با هم بپردازند و از میزان جستجو ماهانه هر کلمه مطلع شوند. توجه داشته باشید در صورتی که تبلیغ فعالی در اکانت گوگل ادز خود نداشته باشید کیورد پلنر اطلاعات جستجو را به صورت کلی و بازه‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد، این در حالی است که با اجرایی کردن یک تبلیغ گوگل، نرخ جستجو هر عبارت به صورت نسبتا دقیق به شما نشان داده خواهد شد.

کیوردپلنر

ابزار KeywordsEverywhere

KeywordsEverywhere افزونه‌ای برای کروم است که با نصب آن بر روی مرورگر کروم خود می‌توانید پس از هر سرچی که در گوگل انجام می‌دهید ترند و میزان جستجو عبارت مورد نظر خود را مشاهده نمایید.

KeywordsEverywhere

ابراز SEMRush

SEMRush از دیگر ابزارهایی است که هم به صورت رایگان و هم به صورت اشتراک پولی می‌توان از اکانت آن استفاده نمود. در بخشی از این ابزار شما این امکان را خواهید داشت تا سرچ حدودی هر عبارت کلیدی را که با توجه به معیارها و الگوریتم‌های سمراش شناسایی و براورد شده‌اند را به دست آورید.

سمراش

4/5 - (2 امتیاز)
سخن نهایی
ابزارهای مختلف و بسیار زیاد ایرانی و خارجی از جمله سئو سیگنال و جت سئو نیز وجود دارند که در کنار یکدیگر می‌توانند در خصوص آمار جستجو کلمات در گوگل به شما ارائه نمایند و در راستای چیدمان استراتژی سئو به شما کمک کنند. تنها نکته مهمی که در استفاده از این ابزارها باید بدانید این است که هیچ یک اطلاعات دقیق و کاملی به شما ارائه نمی‌کنند و همواره مقداری خطا در اطلاعات ارائه شده در هر یک از ابزارها وجود دارد، پس از بررسی و نهایتا با استفاده از دانش تکمیلی خود که از تحقیقات بازار به دست آورده‌اید می‌بایست کلمات مناسب سئو را برای سایتی که قصد دارید فرایند سئو را برای آن انجام دهید انتخاب نمایید و به هیچ ابزاری تکیه صد در صدی نکنید. تا کنون از کدام یک از ابزارهای معرفی شده در این پست برای بررسی میزان سرچ یک کلمه کلیدی استفاده کرده‌اید؟ ابزار استفاده شده نسبت به واقعیت چقدر دقیق بوده است؟
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *