; ; ;

معایب طراحی سایت با وردپرس چیست؟

نوشته شده در 18مرداد 1402
زمان مطالعه: 8 دقیقه
معایب طراحی سایت با وردپرس

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

یکی از آسان‌ترین و بهترین راه‌ها برای ساخت و طراحی سایت، استفاده از وردپرس است. بعد از اینکه از مزایا وردپرس صحبت کردیم حالا نوبت به بررسی معایب آن رسیده است. هدف ما در این مطلب از ویرا بررسی معایب وردپرس بوده و قصد داریم تا برخی از نکات منفی این نرم افزار را به همگان یادآوری کنیم.

Trulli

تایید شده توسط متخصصین بخش طراحی سایت ویرا

ضعف‌ها و معایب وردپرس چیست؟

دیدگاه‌های مختلف و بسیار متفاوتی درباره وردپرس وجود دارد و افراد به سبک‌ها و شیوه‌های مختلف می‌توانند به این بستر ایراد وارد کنند. ما در ادامه برخی از معایب درشت و قابل تشخیص وردپرس را با یکدیگر مرور می‌کنیم و سعی می‌کنیم تا با این کار، به شما در انتخاب هر چه بهتر روش خود برای ساخت سایت کمک رسانی کنیم.

امکان آسیب‌پذیری زیاد

طراحی‌های شما در محیط وردپرس می‌توانند به سادگی دچار مشکل شده و یا حتی پاک شوند. چنین مشکلی در حالت عادی از جمله معایب وردپرس محسوب نمی‌شود؛ اما زمانی که شما فایلی مهم را بنا به اشتباه از دست دهید، آن زمان است که می‌توانید اهمیت این موضوع را به خوبی درک کنید.

سرعت پایین در صورت طراحی غیراصولی سایت

سرعت وردپرس در مواقع عادی بسیار مناسب بوده و افراد می‌توانند با استفاده از آن به سادگی سایت خود را طراحی کرده و آن را برای استفاده آماده کنند؛ اما متاسفانه این قابلیت تنها زمانی قابل استفاده خواهد بود که شما به شکلی اصولی برنامه نویسی و طراحی را انجام داده باشید. این مسئله ممکن است برای افراد تازه کار سبب کند شدن نرم افزار شده و آن‌ها را نسبت به وردپرس بدبین کند.

معایب ساخت سایت با وردپرس

مشکلات فنی زیاد در صورت نداشتن دانش فنی کافی

کار با وردپرس و شروع طراحی به وسیله آن، آسان بوده و هر فردی می‌تواند به راحتی آن را انجام دهد. نکته مهم این است که اگر شما دانش فنی کافی نداشته باشید، ممکن است هنگام کار با جزئیات وردپرس دچار مشکل شوید و یا حتی در صورت بروز هرگونه ارور، نسبت به روش‌های مناسب برای رفع آن بی‌اطلاع باشید. ما در ویرا یک لیستی از اشتباهات رایج در طراحی سایت آماده کردیم و در قالب مقاله برای شما نوشته‌ایم تا دچار این مشکلات نشوید.

وجود پلاگین‌های زیاد

افزونه‌ها در نگاه اول عناصری بسیار مفید و کارآمد در ساخت یک سایت محسوب می‌شوند، اما زمانی که متوجه معایب پلاگین‌ها شویم، به این نکته پی می‌بریم که استفاده از آن‌ها همیشه نمی‌تواند نکته مثبتی باشد. باگ‌های مختلفی ممکن است به سبب وجود این پلاگین‌ها ایجاد گردد و به همین دلیل، اغلب برنامه نویسان سعی می‌کنند تا حد ممکن از افزونه استفاده نکنند.

نیاز به مراقبت دائم از افزونه‌ها

افزونه‌ها باید به شکلی دائمی مراقب شده و بررسی شوند. بررسی نکردن افزونه‌ها می‌تواند به بروز مشکلاتی همچون باگ‌های گوناگون منجر شده و عملکرد سایت را به کلی دچار آسیب کند. اگر قصد دارید تا سایتی را طراحی کرده و سپس آن را به حال خود رها کنید، استفاده از وردپرس نمی‌تواند انتخاب خوبی برای شما محسوب شود.

دارای افزونه‌های غیر رایگان و پولی

بسیاری از افزونه‌های بی‌کیفیت و نامناسب به صورت رایگان در اختیار استفاده کنندگان قرار گرفته و از سوی دیگر، افزونه‌های متعددی وجود دارند که شما برای استفاده از آن‌ها مجبور به پرداخت کردن مبلغ مشخصی هستید. چنین نکته‌ای را می‌توان یکی از معایب طراحی سایت وردپرسی در نظر گرفت و عده زیادی از کاربران صرفا به همین دلیل، از استفاده از وردپرس امتناع می‌ورزند.

ناسازگاری افزونه‌ها

افزونه‌های بسیار گوناگونی را می‌توان بر روی وردپرس مشاهده کرد؛ افزونه‌هایی که گاه به دلیل عدم هماهنگی با یکدیگر نمی‌توان به خوبی از آن‌ها استفاده نمود. تجربه بسیار بدی است وقتی دو افزونه را نمی‌توان همزمان بر روی یک صفحه پیاده سازی کرد.

تداخل افزونه ها از معایب وردپرس

نیازمند خصوصی‌سازی

استفاده از قالب‌های آماده و افزونه‌ها نمی‌تواند برای ساخت و طراحی یک سایت کافی باشد و در اغلب موارد، افراد مجبور به خصوصی‌سازی سایت خود خواهند شد. حتی در برخی از موارد کاربران و طراحان نیاز دارند تا این امر را با استفاده از کدنویسی انجام دهند و این مسئله برای افرادی که دانش فنی کمی دارند، ویژگی بسیار بدی محسوب می‌شود.

امروز یکم بیشتر مطالعه کن : طراحی سایت چند زبانه وردپرس

نیاز به دانش فنی برای توسعه سایت

یادگیری کار با وردپرس امر سختی نیست و هر فردی می‌تواند با سپری کردن زمان کمی بر روی آن به سادگی جزئیات وردپرس را حفظ شود؛ اما متاسفانه شما برای توسعه دادن بیشتر سایت‌های خود باید دانش فنی کافی داشته باشید، در غیر این صورت توسعه سایت تنها به وسیله وردپرس نتیجه جذابی را برای شما در پی نخواهد داشت.

نبود پشتیبانی اختصاصی برای وردپرس

متاسفانه تا بدین لحظه پشتیبانی اختصاصی برای وردپرس ایجاد نشده است و کاربران در صورت بروز مشکل ناچار هستند تا به روش‌های دیگر به حل آن پرداخته و منشا آن را پیدا کنند. در صورتی که می‌توانید بدون حضور یک پشتیبانی اختصاصی برای وردپرس به انجام امورات خود با این نرم افزار ادامه دهید، پس نیازی به نگرانی نخواهد بود اما در غیر این صورت بهتر است تا بستری دیگر را جایگزین وردپرس نمایید.

مشکلات امنیتی وردپرس

وردپرس از سیستم‌های امنیتی نسبتا قدیمی استفاده می‌کند و این مسئله سبب شده تا بسیاری از هکرها بتوانند به راحتی به سیستم آن نفوذ کرده و اطلاعات محرمانه سایت شما را مشاهده کنند. افزایش دادن امنیت وردپرس امری ممکن اما سخت بوده که زحمات زیادی را برای ما در پی خواهد داشت.

باگ امنیتی از معایب طراحی سایت با وردپرس

نگهداری مداوم

سایت‌هایی که به وسیله وردپرس ساخته می‌شوند، نیاز به نگهداری مداوم خواهند داشت. این مطلب بدین معنی است که شما باید مرتبا به سایت خود سر زده و تغییرات را بر روی آن انجام دهید. چنین امری می‌تواند برای بسیاری از افرد یکی از معایب وردپرس محسوب شود.

دارای قالب‌های رایگان تکراری

استفاده از قابل امری بسیار رایج در وردپرس محسوب می‌شود و یکی از معایب وردپرس، این است که این قالب‌ها بسیار شبیه به یکدیگر بوده و به شکلی تکراری در طراحی‌های مختلف تکرار می‌شوند. اگر قصد دارید تا از قالب‌های جدیدتری استفاده کنید، مجبور هستید تا نسبت به خرید آن‌ها اقدام کرده و پول بیشتری خرج کنید.

4.3/5 - (3 امتیاز)
سخن نهایی
مواردی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، برخی از مشکلات اصلی افراد با وردپرس بوده و هر مشکل می‌تواند به نوبه خود برای دسته خاصی از افراد آزار دهنده باشد. اگر به دنبال استفاده از وردپرس هستید، ابتدا مطمئن شوید که می‌توانید با تمامی گزینه‌های گفته شده کنار آمده و اینگونه نگرانی‌های خود را رفع کنید.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *