بررسی 9 ابزار برای بررسی رتبه کلمات کلیدی

نوشته شده : 3 دی 1402
زمان مطالعه : 8 دقیقه
ابزارهای بررسی رتبه کلمات

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

شاید برخی از افراد، محتواها را صرفا به جهت انتقال اطلاعات بنویسند، اما در سال‌های اخیر، کسب رتبه در گوگل بسیار مهم شده است. بنابراین، محتواهای امروز با توجه به اصول سئو نوشته می‌شود و یکی از اهداف مهم نیز، دیده شدن محتوا به واسطه رتبه گرفتن در نتایج گوگل است. ابزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی، برای پیدا کردن رتبه کلمات ارائه می‌شوند.

به سی و ششمین محتوا از مجموعه محتواهای سریالی آموزش سئو در ویرا خوش آمدید. در این قسمت به معرفی ابزارها و نرم افزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی می‌پردازیم.

معرفی ابزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی

رتبه بندی کلمات کلیدی را می‌توان با استفاده از ابزارهای مختلفی بررسی کرد. این ابزارها بسیارند اما نمی‌توان به همه‌ی آن‌ها اعتماد کرد چون برخی از آن‌ها، نتایج نادرستی را به شما می‌دهند.

ابزارهای بررسی رتبه کلمات، بعضا رایگان هستند و برخی از آن‌ها نیز باید خریداری شوند. در ادامه، بهترین ابزارهایی که با آن‌ها کار کرده‌ایم را معرفی خواهیم کرد.

همچنین ما در یک مقاله دیگر ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی را به شما معرفی کرده‌ایم که می‌توانید برای پیدا کردن عبارات پرکاربرد مورد استفاده قرار دهید.

بررسی رتبه کلمات با ابزار ایرانی KWRank

یکی از ابزارهای بررسی رتبه کلمات، kwrank.ir است. اگرچه به طور کلی برای بررسی مسائل مربوط به سئو مانند آنالیز سایت و بررسی رقبا مورد استفاده قرار می‌گیرد، قابلیت مهم آن را می‌توان بررسی رتبه بندی کلمات دانست. شما با استفاده از KWrank می‌توانید به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و … نتایج کلمات مورد نظر خود را بررسی کنید. برای اینکار کافی است، دامنه سایت و کلمات کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید. کشور و شهر مورد نظر، نتایج مربوط به موبایل یا دسکتاپ را نیز انتخاب کنید تا در همان شهر و کشور رتبه کلمات کلیدی در موبایل و دسکتاپ را به شما نشان دهد.

 

بررسی رتبه کلمات با ابزار ایرانی KWRank

 

با این ابزار، ضمن بررسی میانگین رتبه کلمات کلیدی مختلف، می‌توانید میانگین رتبه یک سایت را نیز پیدا کنید. از سویی، قابلیتی در اختیارتان قرار می‌دهد تا صعود یا سقوط کلمات کلیدی را چک کنید. خبر خوب اینکه این ابزار ایرانی یک هفته قابلیت تست رایگان دارد و بعد از یک هفته، شما می‌توانید اشتراک مورد نظر خود را خریداری کنید.

پیشنهاد می‌کنیم برای پیدا کردن کلمات کلیدی وبسایت خود ابتدا آموزش تحقیق کلمات کلیدی را مطالعه نمایید و عباراتی که اهمیت دارند را پیدا و بررسی کنید.

در صورتیکه نیاز به خدمات سئو سایت دارید، متخصصان ویرا آماده بررسی و آنالیز وب‌سایت شما هستند.

نرم افزار رنک ترکر  (Rank Tracker)

در معرفی نرم افزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی، رنک ترکر نباید از قلم بیفتد. این نرم‌افزار که از بهترین‌ها به شمار می‌رود، دقت بالایی دارد و با استفاده از آن می‌توانید جایگاه لیستی از عبارات و کلمات کلیدی را در گوگل و موتورهای جستجوی دیگر بررسی کنید. خوشبختانه، این ابزار کشور ایران و زبان فارسی را پشتیبانی می‌کند و از این نظر، محدودیتی برای ما ایجاد نمی‌کند.

Rank Tracker Enterprise دارای 5 زیرشاخه مختلف است. نام این شاخه‌ها شاملRank Tracker ،WebSite Auditor ،SEO SpyGlass ،LinkAssistant  BuzzBundle می‌شود. با این نرم افزار تا به امروز بیشتر از 2 میلیون کاربر، سایت خود را تحلیل و بررسی کرده‌اند که از مهمترین آن‌ها می‌توان به شرکت مایکروسافت و آمازون اشاره کرد.

این ابزار به شما اجازه می‌دهد:

  • رتبه و رنک سایت خود را بین 597 موتور جستجوی مختلف بررسی کنید.
  • به صورت رایگان می‌توانید بی‌نهایت وبسایت و بی‌نهایت کلمه کلیدی را آنالیز کنید.
  • برای کمپین‌های سئو، می‌توانید کلمات کلیدی سودآور را پیدا کنید.
  • رنکینگ رقبای خود را بررسی و تحلیل کنید.
  • می‌توانید گزارش‌های حرفه‌ای برای خود را بسازید.

افزونه کروم Nightwatch، ابزاری رایگان برای بررسی رتبه بندی کلمات کلیدی

این افزونه، تا حدی رایگان است. یعنی شما می‌توانید در طول روز بین 10 تا 20 کلمه کلیدی خود را از طریق این ابزار چک کنید و بررسی رتبه بندی کلمات خود را انجام دهید. اما برای بررسی بیشتر از این تعداد، نیاز به نسخه غیررایگان دارید. باید ذکر کنیم که نسخه غیررایگان آن امکانات مختلفی را به شما ارائه می‌دهد.

برای استفاده از افزونه نایت واچ سئو، اکستنشن کروم آن را نصب کنید و با دسترسی به آن، رتبه و جایگاه هر عبارت کلیدی را بررسی نمایید.

نایت واچ سئو توسط کاربران بسیاری تست شده و بازخورد مثبتی از سمت ایشان ثبت شده است. بنابراین آن را برای استفاده روزانه می‌توان مناسب دانست.

برای اینکه نتایج خوبی در گوگل بدست آورید، توصیه می‌کنیم که مقاله کیورد تارگتینگ را مطالعه نمایید تا بتوانید بهتر از ابزارهای مهم استفاده کنید.

سایت serprobot، ابزاری رایگان

یکی از بهترین ابزارهای بررسی رتبه کلمات در گوگل، serprobot است که آن را می‌توان ابزار دقیقی دانست. رتبه بندی کلمات کلیدی را می‌توانید روزانه از این وبسایت دریافت کنید و برای این کار، می‌توانید لیست یک یا چند عبارت کلیدی را وارد کنید.

این ابزار، یک نسخه پولی و غیررایگان نیز دارد که امکانات مختلفی ارائه می‌دهد. هر چند، استفاده از این نسخه چندان مطمئن نیست و پیشنهاد نمی‌شود.

 

سایت serprobot

 

ابزار غیر رایگان و فارسی  keywordrank

یک ابزار غیر رایگان دیگر که البته یک هفته مهلت تست و استفاده رایگان نیز دارد، ابزار keywordrank است. این ابزار به جز بررسی جایگاه کلمات کلیدی، قابلیت‌های مختلف دیگری را در قالب پلن‌های گوناگون در اختیارتان قرار می‌دهد. کیورد رنک، ابزاری مناسب است که دقت مناسبی برای پایش رتبه‌ها دارد.

ابزار rotbekalame

رتبه کلمه، یک سایت فارسی دیگر است که البته بعد از یک هفته استفاده رایگان از آن، می‌بایست نسخه غیررایگان آن را خریداری کنید. سایت رتبه کلمه، از ابزارهای بررسی رتبه کلمات است که دقت بالایی داشته و برای مانیتورینگ بک‌لینک‌های سایت نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین می‌توانید جایگاه کلمات کلیدی را نسبت به روزهای گذشته نیز بررسی و مقایسه نمایید.

ابزار رایگان سایت  smallseotools

با استفاده از ابزار بررسی رتبه بندی کلمات کلیدی smallseotools، این شرایط برای شما مهیا است که تعدادی از کلمات کلیدی را وارد کنید و به صورت گروهی، جایگاه هر یک را بررسی نمایید. همچنین این ابزار به شما یک خروجی اکسل ارائه می‌دهد تا نتایج را در یک اکسل نیز در دست داشته باشید. قابلیت دیگر smallseotools این است که، با وارد کردن آدرس سایت خود، کلمات کلیدی سایت خود که در صفحه اول گوگل هستند را نیز می‌توانید مشاهده کنید.

بهتر است این را هم بگوییم که رتبه‌هایی که از این سایت مشاهده می‌کنید، نسبی هستند و دقیق نیستند؛ تا حدودی نیز با نتایج واقعی تفاوت دارند. بنابراین و با توجه به این محدودیت، بد نیست که از آن استفاده کنید.

استفاده از سرچ کنسول

یار همیشگی من به عنوان یک تولیدکننده محتوا، سرچ کنسول است. در واقع، روزی نیست که من از این ابزار معرفی شده توسط گوگل، استفاده نکنم! گوگل سرچ کنسول قابلیت‌های بسیاری دارد و یکی از این قابلیت‌ها، بررسی جایگاه یک صفحه در کلمات کلیدی مختلفی است که توسط کاربران مختلف سرچ می‌شوند.

 

بررسی رتبه کلمات با سرچ کنسول

 

با این قابلیت، می‌توانید جایگاه نسبی صفحات را در عبارات کلیدی مختلف، در بازه‌های زمانی گوناگون یا یک تاریخ خاص مشاهده کنید. مثلا، می‌توانید میانگین رتبه یک صفحه در تمام عبارات کلیدی را در 28 روز گذشته، مشاهده کنید. همچنین، ببینید که این صفحه در هر کلمه کلیدی چه رتبه‌ای داشته است.

آموزش بررسی دستی جایگاه کلمات کلیدی در گوگل

شاید بخواهید بلافاصله پس از آپدیت الگوریتم‌های گوگل، رتبه برخی از کلمات کلیدی خود را درجا چک کنید و تلاش کنید تا جایگاه سایت خود را بهبود ببخشید.

رتبه کلمه کلیدی در گوگل به روش دیگری نیز قابل بررسی است. اگر هیچ کدام از روش‌هایی که ذکر کردیم برای شما قابل استفاده نبود، می‌توانید به صورت دستی رتبه بندی کلمات کلیدی را بررسی کنید. روشی زمان‌بر، که نتیجه دقیقی به همراه دارد که با چشم‌های خود می‌توانید آن را تایید کنید!

در صفحه معمول گوگل کروم خود، جستجوی عبارات را انجام ندهید چرا که داده‌های قبلی و سرچ‌های قبلی شما، روی نتایج آن اثر می‌گذارد.

بنابراین اول صفحه جستجوی ناشناس یا incognito را باز کنید. باز کردن این صفحه، با گرفتن همزمان کلیدهای SHIFT+ALT+N قابل انجام است. یکی دیگر از روش‌های باز کردن آن نیز، کلیک کردن روی 3 نقطه در بالای نوار ابزار گوگل کروم است که از آن طریق می‌توانید incognito یا private را پیدا و باز کنید.

حالا از طریق این صفحه، سرچ کلمات و عبارات کلیدی مورد نظر خود را انجام دهید و رتبه آن‌ها را بررسی کنید. شاید پیدا کردن صفحه سایتتان سخت باشد، بنابراین، از کلید ctrl + F برای جستجو در صفحه استفاده کنید و آدرس سایت خود را تایپ کنید تا جایگاه خود را پیدا کنید.

البته، نصب افزونه کروم SEOquake به شما کمک می‌کند تا شماره جایگاه را کنار صفحه سایت خود ببینید و نیازی به شمردن نباشد!

امتیاز دهید
سخن نهایی
بحث بررسی جایگاه کلمات کلیدی در گوگل، همواره اهمیت دارد. در میان ابزارهای مختلف بررسی رتبه کلمه کلیدی در گوگل که تا به امروز معرفی شده‌اند، کارکرد بسیاری از آن‌ها مورد تایید نیست و دقت لازم و کافی را نداشته‌اند. در این مقاله، بهترین‌هایی که می‌توانید برای بررسی رتبه کلمات بررسی کنید از جمله رنک ترکر، نایت واچ، گوگل سرچ کنسول، KWRank، serprobot و smallseotools را معرفی کرده‌ایم. تجربه خود از استفاده از آن‌ها را با ما در میان بگذارید.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

4 پاسخ

  1. بهترین ابزار رصد رتبه کلمات کلیدی در زبان فارسی جت سئو هست. پیشنهاد میکنم حتما یک بررسی بر روی آن داشته باشید، شما این امکان را دارید که از طریق شهرهای مختلف داخل ایران و همینطور دستگاه موبایل یا دسکتاپ رتبه های مختلف صفحات سایتتون را رصد کنید.
    تغییرات رتبه و الگوریتم های گوگل را هم بهتون پیشنهاد میده، با توجه به تجربه ای که من داشتم حتی میتونم بگم از ابزارهای خارجی بهتر هست.

    1. کاملا درسته. هم جت سئو و هم kwrank ابزارهای ایرانی خوبی هستن و امکانات بسیار خوبی ارائه میدن.

  2. بهترین ابزار برای این کار به نظر من جت سئو هست، چون فقط کلمات کلیدی را رصد نمیکنه بلکه صفحات فرود را تحلیل میکنه و به شما گزارش روزانه میده و از طریق دیگه مقایسه با رقبا و دیده بان رقبا هم داره. کلا ابزار کاملی هست و من یک سال هست ازش استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم حتما آن را بررسی کنید، البته serp mojo هم قبلش استفاده میکردم اما به مشکل خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *