; ; ;

آشنایی با الگوریتم پاندا

نوشته شده : 15 اسفند 1401
زمان مطالعه : 20 دقیقه
الگوریتم panda چیست

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

ما عادت کرده‌ایم که برای یافتن هر مطلب تخصصی و عمومی به موتور جستجوی گوگل پناه ببریم. اما گاهی وب‌سایت‌های معرفی شده در نتایج جستجو، ما را به ستوه می‌آورند. این وب‌سایت‌ها مطالبی دست و پا شکسته و بی‌ارزش را در میان حجم عظیمی از تبلیغات آزاردهنده عرضه می‌کنند، که علاوه بر هدر رفتن زمان موجب کلافگی و سردرگمی ما می‌شود. تا اینکه بالاخره گوگل از پاندا رونمایی کرد.

به هفتمین محتوا از مجموعه محتواهای سریالی آموزش سئو در ویرا خوش آمدید. در این قسمت به طور مفصل به توضیح الگوریتم پاندا در سئو سایت می‌پردازیم.

 

Trulli

تایید شده توسط متخصصین بخش سئو ویرا

 

الگوریتم پاندا چیست؟

در سال 2011 درست زمانی که افزایش بی‌رویه محتواهای ناخواسته در نتایج جستجو داشت کاربران گوگل را به ورطه ناامیدی می‌کشاند، شرکت گوگل از الگوریتم پاندا به عنوان یک صافی کنترل کیفیت رونمایی کرد.

الگوریتم پاندا راهبردی رسمی، سخت‌گیرانه و کارآمد برای رهایی از محتواهای نامربوط و بی‌کیفیت است. پاندای گوگل محتواهای بارگذاری شده را طبق چارچوبی معین و دقیق می‌سنجد. با این راهکار، نمایش محتوای نامربوط و کم‌ارزش در نتایج جستجو کاهش می‌یابد. از طرف دیگر، محتواهای ارزشمند و منحصر به فرد در نتایج جستجو رتبه بهتری کسب خواهند کرد. از مهمترین معیارهای تعیین کیفیت محتوا، رضایت کاربران است. معرفی 28 الگوریتم گوگل در سئو

معرفی فاکتورهای الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا به سرعت کارایی خودش را نشان داد و به یکی از ملاک‌های اساسی، در رتبه‌بندی نتایج جستجو تبدیل شد. این الگوریتم مدام در حال توسعه و به روزرسانی است. مدیران شرکت گوگل با به‌روزرسانی دائمی پاندا می‌کوشند تا از آنچه که محتوای بی‌کیفیت نامیده می‌شود، ارزیابی دقیق‌تر و پیچیده‌تری داشته باشند. همچنین به مرور سطح مورد نیاز وب‌سایت‌ها برای دریافت رتبه خوب بالاتر رفته است.

یکی از دلایل اصلی گوگل برای ارائه الگوریتم پاندا، حذف مزارع محتوا بود. مزرعه محتوا روشی مبتذل و رایج بین برخی سایت‌ها بود. در این روش مطالب کم‌ارزش با تکرار بسیار زیاد منتشر می‌شدند. وب‌سایت صرفاً به دلیل تکرار زیاد یک محتوای بی‌ارزش، رتبه‌ای دریافت می‌کرد که لایق آن نبود. مدیران سایت از این روش برای ساختن لینک‌‌های سودجویانه بهره می‌بردند. اما برای کاربران سرگردانی در این سایت‌ها آزاردهنده بود. با راه‌اندازی و توسعه الگوریتم پاندا، شرکت گوگل نظارت بی‌چون و چرایش را به هرزنامه ‌نویسان اینترنتی نشان داد و مزارع محتوا را کاملاً حذف کرد.

گوگل با راه‌اندازی الگوریتم پاندا، برای وب‌سایت‌های ارائه دهنده محتوای بی‌کیفیت و تکراری جریمه‌های سخت‌گیرانه‌ای در نظر گرفت. کارآمدی این الگوریتم در تحقیقات متعددی بررسی شده است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد سایت‌هایی که رتبه‌شان دچار افت زیادی شده است، واقعا مستحق تنزل رتبه بوده‌اند.

 

جهت مشاوره ” سئو سایت فروشگاهی ” کلیک کنید.

 

چرا الگوریتم پاندا راه‌اندازی شد؟

برای توسعه کسب و کار هر موتور جستجویی، باید مشتری از نتایج جستجو رضایت داشته باشد. حوالی سال 2010 موتور جستجوی گوگل دچار معضلی روزافزون شده بود. طبق نظر کاربران کیفیت نتایج جستجو کاهش یافته بود. عدم رضایت و آزردگی کاربران می‌توانست تاثیرات ناخوشایند و جبران ناپذیری روی اعتبار و سهام شرکت گوگل داشته باشد.

در سال 2011 و در پی افزایش شکایات کاربران، روزنامه‌های معتبر در حوزه کسب و کار به این موضوع پرداختند. بدون شک باز شدن پای مطبوعات به این موضوع، تهدید و هشداری جدی به حساب می‌آمد. مسئولان گوگل متوجه زنگ خطر شدند. سرانجام شرکت گوگل در فوریه 2011 با رونمایی از الگوریتم پاندا، پاسخی محکم به همه انتقادات داد و رستگار شد.

یک روز بعد از معرفی اولین نسخه الگوریتم پاندا، گوگل مطلبی منتشر کرد و در آن توضیح داد که گامی مهم و بزرگ در راستای بهبود نتایج جستجو برداشته است. گوگل اعلام کرد که الگوریتم منتشر شده نتایج جستجو را تحت تاثیر قرار داده است. در متن منتشر شده به صراحت بیان شد که این به‌‌روز‌رسانی برای کاهش رتبه و توبیخ وب‌سایت‌هایی است که به رضایت کاربر توجه نکرده‌اند و محتوای آن‌ها ارزشمند، مفید و کاربردی نیست، یا وب‌سایت‌هایی که محتوای تکراری منتشر می‌کنند. همچنین آن‌ها اعلام کردند این الگوریتم باعث ارتقای مرتبه وب‌سایت‌هایی می‌شود که محتوای دست اول، پژوهشی، باکیفیت و مطابق خواسته کاربران عرضه می‌کنند.

با راه‌اندازی الگوریتم پاندا وب‌سایت‌های معروف به تکاپو افتادند تا طبق دستور کار معرفی شده، اولویت را به کیفیت مطالب بدهند نه کمیت. آن‌ها مجبور شدند با حذف کلمات اضافی و توجه به خوانایی و کاربردی شدن محتوا، مطالب به اشتراک گذاشته را اصلاح یا بازتولید کنند.

الگوریتم پاندا به چه صورت کار می‌کند؟

در الگوریتم پاندا معیارهای رتبه‌بندی بیش از هر چیز مبتنی بر تفکر انسانی است و مبنا رضایتمندی کاربران است. ممکن است تشخیص محتوای ضعیف و وب‌سایت‌های بی‌کیفیت برای کاربران آسان باشد. اما توجه داشته باشید که در فضای وب گستردگی و تنوع بسیار فراتر از تصور ماست. بنابراین فرایند تشخیص برای موتورهای جستجو با دشواری و پیچیدگی‌های متعدد توأم است. موتورهای جستجو به منظور غلبه بر این پیچیدگی، فرآیندهای علمی بر اساس مدل‌های ریاضی طراحی کرده‌اند.

عملکرد الگوریتم پاندا panda

پژوهشگران شرکت گوگل، مجموعه‌ای پرسش دقیق برای کاربران وب‌سایت‌ها تهیه کردند تا بتوانند دامنه وسیعی از مطالبات و موضوعات را در نظر بگیرند. پس از مطالعات زیاد و با استفاده از این پرسش‌ها، تیم گوگل مجموعه‌ای از سیگنال‌های رتبه‌بندی را ابداع کرد. محتواهای بی‌کیفیت با استناد به این سیگنال‌ها تعریف می‌شوند.

گوگل برای پیشرفت و بهبود فرایند تشخیص، مدام سیگنال‌ها و معیارهای تعیین‌کننده مرتبه وب‌سایت‌ها را تغییر می‌دهد. این امر به گوگل امکان می‌دهد تا ملاک‌های محتوای خوب و بد را دائم ارتقا دهد. آمیت سینگال، یکی از مدیران ارشد گوگل، تعدادی از پرسش‌های مبنای الگوریتم پاندا را منتشر کرد. در ادامه مطلب برای آگاهی شما از معیارهای این الگوریتم، شماری از پرسش‌های اولیه را به اشتراک گذاشته‌ایم.

آیا به اطلاعات این مقاله اعتماد می‌کنید؟ آیا این مطلب را یک متخصص یا علاقه‌مند پرشور نوشته است؟ آیا وب‌سایت حاوی مطالب تکراری یا اضافی است؟ آیا برای پرداخت پول به این وب‌سایت اطمینان می‌کنید؟ آیا مطالب وب‌سایت حاوی اشتباهات املایی و دستوری است؟ آیا مطالب منطبق با نیاز کاربران عرضه شده یا صرفاً رتبه‌بندی در نتایج جستجو معیار بوده است؟ آیا محتوا اطلاعات تخصصی منحصر به فردی را ارائه می‌دهد؟ آیا این وب‌سایت درباره یک موضوع خاص شناخته‌شده است؟ آیا به نظر می‌رسد محتوا تولید انبوه شده و در تعداد زیادی وب‌سایت توزیع شده است؟ طراحی صفحات و ویرایش و تنظیم مقاله مناسب است یا نامناسب؟ (استفاده از تصویر، پاراگراف‌بندی و غیره) آیا مطلب ارائه شده جامع هستند؟ این مقاله حاوی تحلیلی عمیق است یا سطحی؟ آیا در این محتوا، تبلیغات زیاد مسیریابی مطالعه شما را مختل و منحرف می‌کند؟ آیا مطالب خیلی کوتاه و نامشخص ارائه شده‌اند؟ آیا از پرش، کندی، ناوبری ضعیف و … در صفحات وب‌سایت شاکی هستید؟

الگوریتم پاندا چه فاکتورهایی را بررسی می‌کند؟

همه وب‌سایت‌ها به طور بالقوه در تیرراس الگوریتم پاندا هستند. بنابراین هنگام اجرای یک استراتژی محتوایی باید با گوگل همسو باشید تا هدف پاندا و فیلترهای الگوریتمی آن قرار نگیرید. پاندا فقط تکراری بودن محتوا را بررسی نمی‌کند بلکه بسیار فراتر می‌رود. بارزترین سیگنال‌های مورد توجه در الگوریتم پاندا شامل موارد زیر است.

فاکتورهای الگوریتم پاندا

4-1. محتوای کم وب‌سایت

الگوریتم پاندا صفحاتی را که متن کوتاه و منابع مرتبط کمی ارائه کرده‌اند، ردیابی می‌کند. به طور تخمینی برای اغوای گوگل دست‌کم سیصد کلمه لازم است. اما این یک تخمین بسیار کلی است. برخی از موضوعات خیلی خاص را می‌توان به راحتی با استفاده از سیصد کلمه برجسته کرد، در حالی که در عرصه‌های بسیار رقابتی ممکن است برای نشان دادن کیفیت محتوا به هزار کلمه یا بیشتر نیاز داشته باشیم.

4-2. محتوای بی‌کیفیت

برای محتوای بی‌کیفیت از اصطلاح محتوای نازک استفاده می‌شود که شامل مطالب سطحی و بی‌سروته و مطالب تکراری است. الگوریتم پاندا همواره در حال مبارزه با صفحاتی است که هیچ ارزش افزوده‌ای ارائه نمی‌دهند. گاهی این محتویات فقط برای فریفتن ربات‌ها منتشر شده‌اند. در روزگار مزارع محتوا این نوع صفحات به وفور رویت می‌شدند. امروزه پاندا تعداد اندک باقی مانده آن‌ها را روزانه رصد می‌کند.

4-3. محتوای تکراری (کپی کردن ممنوع)

اگر حجم بالایی از محتوای تکراری در یک وب‌سایت وجود داشته باشد، سیگنالی جدی برای حساس شدن موتور جستجو است. گاهی محتوایی از یک وب‌سایت در وب‌سایت دیگر کپی شده است و ممکن است چندین بار در نتایج جستجو ظاهر شود.

در گذشته وب‌سایت‌ها با استفاده از صفحات تکراری و تکرار یک کلمه کلیدی خاص، سعی می‌کردند شانس خود را برای رتبه‌بندی آن عبارت افزایش دهند. اگر دو صفحه یک وب‌سایت بسیار شبیه به هم باشند، کپی‌برداری داخلی اتفاق افتاده است. معمولاً وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک تحت تاثیر این پدیده قرار می‌گیرند.

4-4. عدم هماهنگی عبارت جستجو با محتوای وب‌سایت

برخی از وب‌سایت‌ها یا وبلاگ‌ها مطالبی را فقط برای پر کردن فضا و لینک‌سازی بارگذاری می‌کنند. رایج‌ترین مثال وبلاگ‌هایی هستند که مقالات کوتاه مهمان را منتشر می‌کنند. این مقالات پر از اشتباهات املایی و دستوری و فاقد اطلاعات مرتبط هستند. وقتی عنوان یا توضیحات محتوا با مطالب سایت مطابقت نداشته باشد، گوگل آن را سیگنالی برای کیفیت منفی تلقی می‌کند.

برای آموزش وبلاگ نویسی حرفه‌ای پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله‌ای که برایتان آماده کرده‌ایم را مطالعه نمایید.

4-5. تکرار بیش از حد کلمات کلیدی

درست است که چگالی کلمات کلیدی مرتبط با موضوع، در دیده شدن وب‌سایت موثر است، اما این چگالی باید بهینه باشد. اگر کلمه کلیدی در محتوا بیش از حد تکرار شود، نشانه ضعیف بودن محتوا است. محتواهای تولید شده توسط نرم‌افزار، به طور خودکار صفحات وب را با اطلاعاتی مملو از کلمات کلیدی پر می‌کنند. این محتواها کیفیت بسیار نامطلوبی دارند.

4-6. بررسی اعتبار وب‌سایت

امروزه گوگل برای بررسی اعتبار یک وب‌سایت، سه معیار تخصص، اقتدار و اعتماد را در دستور کار قرار می‌دهد. این معیارها برای ارزیابی کیفیت بسیار مهم هستند. تولید محتوا از منابع غیر قابل اعتماد مرتبه وب‌سایت را به خطر می‌اندازد. از نظر گوگل یک وب‌سایت ایده‌آل، مطالب تخصصی منحصر به فرد و بسیار مرتبط با موضوع را به بهترین شکل به اشتراک می‌گذارد.

4-7. استفاده بیش از حد تبلیغات در محتوا

اگر پیام‌های تبلیغاتی وب‌سایت را قرق کرده باشند، تجربه کاربر را مختل می‌کنند و خودبخود روی استقبال کاربران از سایت تاثیر منفی می‌گذارد. وب‌سایت‌های حاوی لینک‌های وابسته و تبلیغات پولی به طور مستقیم هدف الگوریتم پاندا قرار نمی‌گیرند. اما در برخی از وب‌سایت‌ها تقریباً تمام محتوا شامل تبلیغات و اطلاعات بی‌ارزش است. این دسته به طور مرتب توسط پاندا تحریم می‌شوند، زیرا آن‌ها نه تنها تجربه کاربر را مختل می‌کنند، بلکه ارزش افزوده‌ای برای وب‌سایت ندارند. شرکت گوگل در صفحه پشتیبانی خود راهنمای ادغام تبلیغات در صفحات وب را منتشر کرده است.

4-8. بررسی رفتار کاربران در وب‌سایت

نرخ پرش بالا یا کم شدن مدت زمان بازدید می‌تواند سیگنال‌هایی باشند که فیلتر کنترل کیفیت گوگل را فعال می‌کند.

چطور وب‌سایت را از جریمۀ پاندا دور نگه داریم؟

برای جلوگیری از تاثیر منفی الگوریتم پاندا بر سایت و بهبود مطمئن و پایدار سئو، بهترین کار این است که محتوای با کیفیت و منحصر به فرد تولید کنید و هیچگاه از این مسیر خارج نشوید.

ارزیابی‌کنندگان شرکت گوگل هنگام ارزیابی کیفیت نتایج جستجو از یک دستورالعمل‌های صد و هفتاد صفحه‌ای استفاده می‌کنند. سه اصل تخصص، اقتدار و اعتماد بخش مهمی از این سند هستند. بسیار مهم است که سازندگان محتوا با این دستورالعمل آشنا شوند تا بفهمند گوگل چه چیزی می‌خواهد است و بر اساس آن محتوا تولید کنند. اولویت‌های الگوریتم گوگل را می‌توان به صورت زیر در نظر گرفت.

جریمه الگوریتم پاندا چیست

صفحه شما باید اطلاعات، راه حل یا خدمات وعده داده شده را در اختیار کاربر قرار دهد. اگر اینطور نیست، محتوا، طراحی یا ویژگی‌های صفحه نامناسب تلقی می‌شود. در این حالت کاربران به سایت شما توجه کافی نمی‌کنند و نرخ پرش افزایش می‌یابد. در نتیجه تجربه کاربری ضعیف برای شما ثبت می‌‌شود و کاهش دیده شدن برای سایت شما رخ می‌دهد.

به یاد داشته باشید که الگوریتم پاندا وب‌سایت شما را به طور کلی تجزیه و تحلیل می‌کند، یعنی یک محتوای بی‌کیفیت ممکن است برخی از قطعات ارزشمند را از دید موتور جستجو دور نگه دارد. پس اطمینان از ارزشمند بودن، مرتبط بودن، صحیح بودن و به‌روز بودن محتوای وب‌سایت، یک نبرد دائمی برای شما است. بهتر است هر چند وقت یکبار همه چیز را از نو مرتب کنید.

باید موتورهای جستجو را قانع کنید که اطلاعات قابل اعتماد و با کیفیت جمع‌آوری کرده‌اید. یکی از راه‌های کسب رضایت موتورهای جستجو ارجاع دادن به منابع است. اگر گوگل ببیند که شما می‌کوشید تا اطلاعات دقیقی را در اختیار کاربران خود قرار دهید، شما را یک متصدی مسئولیت‌پذیر قلمداد می‌کند و با افزایش دید به شما پاداش می‌دهد. ارائه پیوند به سایر مراجع، به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا سایت شما را با سایت‌های باکیفیت با همان موضوع مربوط کنند.

بک‌لینک‌ها حیاتی هستند. ساختن مجموعه‌ای از وب‌سایت‌های معتبر با لینک‌هایی که به سایت شما اشاره می‌کنند (بک‌لینک)، بخشی ضروری از استراتژی سئو است. الگوریتم پاندا صفحاتی که تعداد زیادی از وب‌سایت‌ها به آن لینک می‌دهند، را به صفحاتی که از محتوای آن با دید مثبت یاد می‌شود، ترجیح می‌دهد. بک‌لینک‌های مثبت و مرتبط ثابت می‌کند که شما یک منبع هستید و دیگران هم شما را چنین می‌پندارند.

الگوریتم پاندا نظرات کاربران را می‌خواند. اگر خدمات یا محصولی دارید که باید توسط منابع مستقل بررسی شود، حتماً در سایت خود به کاربران فرصت ارزیابی آن را ارائه ‌دهید. رتبه‌بندی‌های پنج ستاره در قالبی که گوگل درک می‌کند، به موتور جستجو کمک می‌کند تا کیفیت خدمات شما و در نتیجه تجربه کاربری وب‌سایت شما را تشخیص دهد.

اشکال ندارد که تبلیغات پولی را در وب‌سایت خود به نمایش بگذارید. اما نسبت تبلیغ به محتوای شما مهم است. قانون کلی این است که این نسبت تا جای ممکن کم باشد. هیچ‌کس صفحاتی را که عمدتاً از تبلیغات پولی تشکیل شده‌اند تا محتوای اصلی دوست ندارد.

برای یک کلمه کلیدی خاص، مطالب وب‌سایت‌های با رتبه برتر را تجزیه و تحلیل کنید و بفهمید که چرا در رتبه بالاتری قرار گرفته‌اند.

از کجا متوجه شویم پاندا وب‌سایت ما را جریمه کرده است؟

تشخیص مجازات‌های الگوریتمی بسیار دشوارتر از مجازاتی است که مستقیماً از طریق پیام در کنسول جستجوی گوگل ارسال می‌شود. جریمه الگوریتم پاندا در ابتدا منجر به کاهش رتبه‌بندی می‌شود، اما فقط این شاخص ملاک نیست، زیرا کاهش ترافیک می‌تواند دلایل دیگری (فصلی، روند و غیره) نیز داشته باشد. مقایسه با نمودار سال قبل می‌تواند در رد یا قبول تاثیر دلایل خارجی کمک کند.

اگر مطمئن شدید که کاهش ترافیک به دلیل یک عامل خارجی نیست، باید مشخص کنید که کدام صفحات تحت تأثیر جریمه قرار گرفته‌اند. می‌توانید این کار را با استفاده از ابزارهای ردیابی موقعیت انجام دهید. اگر کاهش ترافیک مداوم و ثابت باشد، به احتمال زیاد وب‌سایت یک جریمه الگوریتمی دریافت کرده است.

جریمه پاندا، به خصوص برای محتوای تکراری، می‌تواند بسیار شدید باشد. اما اگر سریع واکنش نشان دهید، با ارتقای محتوای وب‌سایت، می‌توانید خیلی زود دوباره در رتبه‌ای مناسب ظاهر شوید.

بدست آوردن اعتماد الگوریتم پاندا

نحوه رفع جریمه از الگوریتم پاندا

راه بلند شدن بعد از حمله الگوریتم پاندا هم ساده و هم پیچیده است. مسیر درست، بهبود کیفیت و تولید محتوای منحصر به فرد است. این کار زمانی که وب‌سایت ما چندین هزار صفحه دارد، بسیار سخت می‌شود. اما بارها ثابت شده است که این دقیقاً همان چیزی است که برای خلاص شدن از جریمه پاندا لازم داریم. بنابراین، باانگیزه زمان خود را صرف مرور همه صفحات و ارتقای آن‌ها کنید.

محتوای بی‌کیفیت را حذف کنید. با حذف محتوای ضعیف و بی‌ارزش نرخ پرش و خروج بالا، زمان بسیار کوتاه بازدید اصلاح می‌شود. اگر به هر دلیلی می‌خواهید یک محتوا را حفظ کنید، باید اطمینان داشته باشید که مرتبط و منحصر به فرد است و همه اشتباهات املایی و دستوری آن برطرف شده است. اگر این امر به هر دلیلی امکان‌پذیر نیست، شدیدا توصیه می‌شود آن محتوا را حذف کنید.

گاهی اوقات ما از محتوای تکراری استفاده نکرده‌ایم. اما دیگر وبلاگ‌نویسان یا کاربران تازه‌کار محتوای ما را به دلیل دوست داشتن آن یا برای راحتی منتشر کرده‌اند. یک راه جلوگیری از این مشکل، این است که قابلیت کپی کردن متن را غیرفعال کنید. پایدارترین روش، اضافه کردن یک برچسب متعارف در تمام صفحات وب‌سایت است. با این کار، گوگل خبردار می‌شود که محتوای اولیه متعلق به شماست.

درست است که الگوریتم پاندا محتوای منحصر به فرد را تشویق می‌کند، اما این همه ماجرا نیست. پاندا به دنبال اطلاعات و داده‌های دقیقی است که ارزش منحصر به فردی را به کاربران ارائه دهد. بنابراین هم متن باید غیر تکراری باشد و هم اطلاعات عرضه شده باید بدیع و بی‌نظیر باشند.

تعداد کلمات یکی از جنبه‌های مورد توجه الگوریتم پاندا است اما عاملی تعیین کننده نیست. اغلب سئوکاران و وبلاگ‌نویسان این موضوع را درست درک نکرده‌اند. برخی از وب‌سایت‌ها به اشتباه، حداقل تعداد کلماتی را در نظر می‌گیرند و آن را بدون توجه به نیاز و هدف جستجو کاربر، به او تحمیل می‌کنند. بنابر توصیه گوگل تعداد کلمات محتوا باید متناسب با انتظارات کاربر باشد. نوشتن یک مقاله طولانی و نا‌مرتبط برای موضوعی که به سادگی در چند جمله بیان می‌شود، کاری بیهوده و بی‌معنا است. صفحات زیادی وجود دارند که با محتوای بسیار کم از گوگل امتیاز خوبی گرفته‌اند.

الگوریتم پاندا فقط به محتوا می‌پردازد و نه به ساختار یا عملکرد وب‌سایت. با این حال به ساختار وب‌سایت توجه کنید. با بهبود ساختار، به عنوان مثال، می‌توانید خطاهای محتوای تکراری را اصلاح کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سخن نهایی
گوگل برای بهینه سازی صفحات جستجو از الگوریتم‌های مختلفی استفاده می‌کند. برخی از این الگوریتم به مبارزه با محتوای بی‌کیفیت و برخی دیگر از الگوریتم‌ها به مبارزه با لینک‌های اسپم می‌پردازند. بر اساس این سیاست‌های گوگل سایت‌ها رتبه‌های واقعی خود را در نتایج جستجو کسب می‌کنند. تمام این کارها برای این است که گوگل بهترین نتایج را در اختیار کاربران قرار دهد و تجربه‌ی خوبی از سرچ در گوگل را در خاطره‌ها ثبت کند. ممنون از اینکه ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید؛ شما عزیزان می‌توانید نظرات و سؤالات خود را در باکس پایین با ما به اشتراک بگذارید، کارشناسان متخصص ویرا در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *