; ; ;

زامارین چیست؟

نوشته شده : 8 اردیبهشت 1402
زمان مطالعه : 10 دقیقه
زامارین چیست

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

شرکت زامارین در سال ۲۰۱۱ افتتاح شده است و یک شرکت نرم‌افزاری می‌باشد که زیر نظر مایکروسافت قرار دارد. زامارین یک ابزار مناسب جهت نوشتن برنامه چند سکویی است به ‌گونه‌ای که به ‌راحتی با نوشتن چند خط کد سی شارپ امکان اجرای فایل بر روی ویندوز ios و اندروید را ممکن می‌سازد.

لازم به ذکر است که زامارین به‌ صورت افزونه قابل اضافه کردن در محیط ویژوال استودیو می‌باشد و با توجه به اینکه امکان اجرای کدهای سی شارپ بر روی 2.6 میلیارد دستگاه با استفاده از برنامه زامارین ممکن است، در نتیجه این برنامه جایگاه ویژه‌ای را در بین برنامه ­نویسان دارد. در این مقاله از ویرا به بررسی کامل زامارین می‌پردازیم.

 

Trulli

تایید شده توسط بخش برنامه نویسی ویرا

 

معرفی پلتفرم زامارین

زامارین یک پلتفرم تعریف شده جهت اجرای کدهای سی شارپ در مدل‌های مختلف است. در حالت کلی با استفاده از زامارین امکان ایجاد برنامه‌هایی که بر روی ویندوز اندروید و ios قابل ‌اجرا هستند به‌ راحتی ممکن می‌باشد. در صورت کلی استفاده از زامارین سبب می‌شود تا امکان تولید برنامه‌هایی که درروی تبلت دسکتاپ و موبایل قابل‌اجرا هستند به‌راحتی ممکن شود. در نتیجه طراحی اولیه تست و گرفتن خروجی در برنامه‌های مختلف با استفاده از زامارین به‌ راحتی ممکن می‌شود.

 

امروز یکم بیشتر مطالعه کن : انواع زبان های برنامه نویسی

 

به ‌بیان ‌دیگر می‌توان گفت که زامارین بهترین ابزاری است که برای طراحی و ساخت برنامه‌ها با قابلیت‌های مختلف مخصوصا در زمینه طراحی اپلیکیشن است. چون یک ‌زبان چند سکویی بوده، دیگر با استفاده از زامارین نیازی به استفاده از سایر زبان‌های برنامه‌نویسی نمی‌باشد و شما به ‌راحتی می‌توانید انواع برنامه‌ها را برای سیستم ‌عامل‌های اندروید، ویندوز و ios تولید کنید.

معرفی امکانات زامارین

مزایای زامارین چیست؟

در ادامه اینکه زامارین چیست به توضیح مزایای آن می‌پردازیم؛ زامارین امکان پیاده‌ سازی آسان بسیاری از برنامه‌ها را به‌راحتی امکان‌پذیر می­‌کند. امکان توسعه سریع با زامارین وجود دارد و به‌ راحتی می‌توان کدها را دوبار استفاده نمود و بهترین گزینه برای نمونه‌سازی اولیه هنگام تولید برنامه‌های مختلف می‌باشد. مهم‌تر از همه اینکه امکان انتقال کد در بین اپلیکیشن­های تولید شده جدا از پلتفرم خاص امکان‌پذیر است.

 

امروز یکم بیشتر مطالعه کن : زبان برنامه نویسی پایتون

 

از مهم‌ترین مزیت‌های زامارین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

یادگیری در زمان کوتاه

همان‌گونه که می‌دانید مدت ‌زمان زیادی جهت یادگیری یک ‌زبان برنامه‌نویسی خاص، برای تولید برنامه‌های مختلف با قابلیت اجرا در پلتفرم‌های مختلف نیاز است. در صورتی ‌که با استفاده از زامارین در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توان نکات مهم را فراگرفت و شروع به ساخت برنامه کرد.

نداشتن محدودیت هنگام کار

با استفاده از زامارین امکان اضافه نمودن مؤلفه‌های خاص مانند انواع نمودارها، جداول و موارد دیگر به ‌راحتی امکان‌پذیر است. در واقع هیچ‌گونه محدودیتی در هنگام استفاده از زامارین وجود ندارد و به ‌راحتی و برحسب نیاز می‌توان از گزینه‌های مختلف در برنامه استفاده نمود و می‌توانید به کتابخانه‌های مختلف دسترسی داشته باشید و ویژگی‌ها و پلتفرم‌های مختلف را هنگام تولید برنامه استفاده کنید.

زمان سریع در ارائه اپلیکیشن

هنگام استفاده از زامارین دیگر نیازی به زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف و محیط‌های گوناگون نمی‌باشد، در نتیجه به ‌راحتی می‌توان پروژه‌های مختلف را در سه خروجی متفاوت اجرا کرد؛ بدین ترتیب تمام برنامه‌ها خیلی سریع تمام می‌شوند و زمان ارائه اپلیکیشن به حداقل می‌رسد.

باگ و خطاهای کمتر

در بحث برنامه‌نویسی هرچه تعداد کدها کمتر باشد به همان میزان خطاها نیز کاهش پیدا می‌کنند که در زامارین امکان خطایابی با استفاده از ابزارهای خاصی که وجود دارد و باعث می‌شود تا بتوان در کمترین زمان ممکن تمامی ایرادها را برطرف کرد و بهترین و خاص‌ترین برنامه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به بهترین شکل ارائه نمود.

 

مزایا و معایب زامارین

 

معایب استفاده از زامارین

تا اینجا به طور کامل متوجه شدید که زامارین چیست و چه کاربردها و مزایایی دارد اما باید به این مورد نیز توجه نمود که تمام برنامه‌ها و نرم‌افزارهای خاص برنامه‌نویسی علاوه بر مزیت‌ها دارای معایبی نیز هستند که از معایب استفاده از زامارین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

امروز یکم بیشتر مطالعه کن : زبان برنامه نویسی کاتلین

 

دارا بودن لایسنس

تمام کسانی که قصد استفاده از امکانات و ویژگی‌های برنامه برای تولید اپلیکیشن­های مختلف برای اندروید ios و یا ویندوز را اگر دارند باید این برنامه‌ را خریداری کنند.

انتظار برای آپدیت

مدت‌ زمان زیادی طول می‌کشد تا شرکت زامارین آخرین نسخه سازگار با پلتفرم‌های مختلف را به بازار عرضه کند. در نتیجه تمام کسانی که از این برنامه استفاده می‌کنند به‌راحتی و در سریع‌ترین زمان نمی­توانند به جدیدترین نسخه این برنامه دسترسی داشته باشند.

نوع زبان برنامه‌نویسی در زامارین چیست؟

روند کار زامارین به این صورت است که به ‌راحتی می‌توانید SDK های اندروید و ios را به زبان سی شارپ تبدیل کنید، در نتیجه می‌توانید به تمام اپلیکیشن­های ios و اندروید دسترسی داشته باشید که با تبدیل SDK ها به سی شارپ این امکان برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن­های موبایل به وجود می‌آید تا با ترکیب و ادغام SDK ‌های مختلف به‌ راحتی بتوانند برنامه‌های گوناگون را ایجاد کنند، در واقع زبان پایه زامارین برحسب سی شارپ می‌باشد.

بدین ترتیب می‌توان بدون محدودیت و بدون نیاز به چند زبان برنامه‌نویسی و برنامه‌های مختلف در سریع‌ترین زمان ممکن، انواع برنامه‌ها با ویژگی‌ها و امکانات مختلف را برای ویندوز، اندروید و  ios  تولید کرد.

 

امکانات زامارین

 

بررسی تفاوت‌های پلتفرم زامارین با اندروید استودیو

امکان نمونه‌سازی در زامارین نسبت به اندروید استودیو بسیار راحت‌تر می‌باشد، در صورتی‌ که هنگام استفاده کردن از اندروید استودیو به ‌وقت زیاد و روندهای پیچیده­ا­ی برای اتمام کار نیاز می‌باشد.

لازم به ذکر است که به‌روزرسانی و اعمال تغییرات در برنامه، با استفاده از زامارین برای توسعه‌دهندگان بسیار راحت‌تر و آسان‌تر است.

اندروید استودیو به‌عنوان IDE جهت تولید برنامه‌های اندروید استفاده می‌گردد در صورتی ‌که با استفاده از زامارین می‌توان به‌ صورت خیلی یکپارچه، با سرعت بیشتری برنامه­هایی با امکانات و ویژگی‌های بسیار پیشرفته و بهتر را ادغام کرد.

اینکه زامارین چیست و چه کاربردهایی دارد باعث شده است تا اکثر توسعه‌دهندگان و طراحان مثل شرکت ویرا استفاده از زامارین را به ‌جای اندروید استودیو ترجیح ‌دهند.

 

امروز یکم بیشتر مطالعه کن : زبان برنامه نویسی فلاتر

 

5/5 - (1 امتیاز)
سخن نهایی
ممنون از اینکه ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید؛ شما عزیزان می‌توانید نظرات و سؤالات خود را در باکس پایین با ما به اشتراک بگذارید، کارشناسان متخصص ویرا در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *