زبان برنامه نویسی پایتون

نوشته شده: 20 خرداد 1402
زمان مطالعه: 15 دقیقه
برنامه نویسی پایتون

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

دنیای برنامه‌نویسی امروزه تبدیل به یکی از پیشرفته‌ترین زمینه‌های تکنولوژی گشته و به راحتی نمی‌توان از اتفاقات و رویدادهای آن، سر در آورد. زبان‌های برنامه نویسی متعددی در حال گسترش در دنیا هستند که یکی از آن‌ها، زبان پایتون نام دارد. اگر برای شما هم سوال است که بدانید زبان پایتون چیست، پس بهتر است این مقاله از ویرا را تا انتها مطالعه کرده و آن را از دست ندهید.

Trulli

تایید شده توسط بخش برنامه نویسی ویرا

پایتون چیست ؟

زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان بسیار شی گرا و سطح بالا در زمینه تکنولوژی محسوب می‌شود. امروزه از زبان پایتون در زمینه‌های بسیار مختلف و پیچیده‌ای استفاده می‌شود و شما می‌توانید ردپای این زبان را حتی در زمینه هوش مصنوعی نیز به راحتی مشاهده کنید. این زبان عمری بسیار طولانی داشته و مدت‌های زیادی است که افراد مختلف با استفاده از این زبان، اقدام به ساخت و پردازش صفحات مختلف می‌کنند.

 

زبان برنامه نویسی پایتون

تاریخچه زبان پایتون | چگونه به وجود آمد و چطور رشد کرد؟

جالب است بدانید که زبان پایتون در ابتدا صرفا برای خودکارسازی بخش‌هایی از نرم افزارهای دیگر به کار گرفته می‌شده و به مرور زمان و با پیشرفت علم و تکنولوژی، این زبان تبدیل به یک زبان جهانی گشته است. زبانی که امروزه با استفاده از آن می‌توان هرگونه برنامه‌ای را نوشته و به جهانیان نشان داد.
زبان پایتون رشد خود را تا حد زیادی مدیون ویژگی‌های منبع باز بودن خویش است و این مسئله سبب شده تا برنامه‌نویسان زیادی از سراسر دنیا، این زبان را پیشرفت داده و موجب موفقیت آن شوند.

 

مطالعه بیشتر: معرفی انواع زبان های برنامه نویسی

 

کاربرد پایتون

در ادامه با بررسی ویژگی‌های مختلف زبان برنامه نویسی پایتون و مطالعه کاربردهای آن، یک قدم به پاسخ این سوال که زبان پایتون چیست نزدیک‌تر می‌شویم.
توجه کنید که نکات یاد شده تنها استفاده‌های زبان پایتون نیستند و این زبان هنوز هم در حال پیشرفت بوده و افراد زیادی در حال کشف ویژگی‌های جدید این زبان هستند.

• تجزیه و تحلیل داده‌ها:

بسیاری از سایت‌ها و برنامه‌هایی که در آن به تحلیل و بررسی داده‌ها نیاز است، از زبان پایتون استفاده می‌کنند.

• توسعه وب و اینترنت:

یکی از بهترین زبان‌های برنامه‌ نویسی برای وبسایت‌های مختلف و پروژه‌های اینترنتی، زبان پایتون خواهد بود. ویژگی‌های متفاوت این زبان به ما کمک خواهد کرد تا به ساده‌ترین شکل ممکن یک سایت اینترنتی را راه اندازی کنیم.

• تجسم داده‌ها:

این زبان به مراجعین و همچنین برنامه‌نویسان کمک می‌کند تا بتوانند به راحتی داده‌ها را به شکل آمار و اشکال قابل مشاهده در آورده و آن‌ها را بررسی نمایند.

• ساخت وبسایت:

برنامه‌ نویسی برای سایت‌ها مقداری متفاوت‌تر از برنامه‌نویسی برای اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های مختلف خواهد بود، اما زبان پایتون به راحتی می‌تواند در تمامی این زمینه‌ها به ما کمک رسانی کند.

• پردازش‌های علمی و عددی:

اگر به دنبال زبانی هستید که در سریع‌ترین زمان ممکن، محاسبات عددی سایت یا برنامه شما را انجام دهد، می‌توانید پایتون را به عنوان زبان برنامه نویسی تخصصی خود انتخاب کنید.

کاربرد های پایتون

 

• واسط‌های گرافیکی کاربر دسکتاپ (پایتون برای توسعه رابطه‌های گرافیکی):

زبان پایتون می‌تواند به طراحان و برنامه نویسان در داشتن یک سایت با رابط‌های گرافیکی مختلف نیز کمک‌رسانی کند، بدین شکل که با این زبان شما مشکلی در انتقال اطلاعات در صفحه‌های کوچک‌تر نخواهید داشت.

 

مطالعه بیشتر : طراحی اپلیکیشن با پایتون

 

• توسعه نرم‌افزار و اپلیکیشن:

زبان پایتون قابلیت‌های مختلفی را برای طراحی اپلیکیشن‌ها وتوسعه آن در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد.

• هوش مصنوعی و یادگیری ماشین:

همانطور که گفتیم، زبان پایتون امروزه به قدری رشد کرده که می‌توان از آن برای ساخت هوش مصنوعی و دادن دستورات پیچیده به ماشین‌ها استفاده نمود.

• ساخت بازی‌های رایانه ای:

شاید برای شما عجیب باشد که بدانید استفاده از پایتون در بازی سازی نیز بسیار رواج داشته و افراد زیادی سعی می‌کنند تا پروژه‌های بازی سازی کوچک را با استفاده از این زبان پیش ببرند.
• سازگاری با تمام سیستم عامل‌های اصلی:

با زبان پایتون می‌توان به راحتی برای هر سیستم عاملی و در هر رنج کیفی، برنامه نویسی کرد.

آیا پایتون منبع باز است؟

تمامی نسخه‌های مدرن این زبان، منبع باز هستند و برنامه‌ نویسان مختلف می‌توانند با استفاده از این ویژگی، این زبان را در سطح جهانی مورد استفاده قرار داده و به وسیله آن رابطه مناسبی را به شکلی نامرئی، میان برنامه نویسان دیگر ایجاد نمایند.
این زبان حتی برای استفاده‌های تجاری نیز کاملا رایگان است و مشتریان معمولا بدون هرگونه نگرانی از بابت گزینه‌های مالی و اقتصادی، از پایتون برای رسیدگی به امورات مختلف خود استفاده می‌کنند.

مطالعه بیشتر : زبان برنامه نویسی کاتلین

 

دلایل یادگیری پایتون

اگر برای شما هم این مسئله تبدیل به یک سوال شده که چرا باید زبان پایتون را بیاموزیم، بهتر است تا ادامه این مقاله را به دقت مطالعه کنید، زیرا در ادامه برخی از دلایل مطالعه این زبان را برای شما شرح خواهیم داد. برخی از دلایلی که می‌توانید به سبب آن‌ها مطالعه زبان پایتون را شروع کنید، مربوط به امور اقتصادی بوده و برخی دیگر، ویژگی‌های مختلف مانند دانش مورد نیاز یک برنامه نویس را در بر می‌گیرد.

• یادگیری پایتون آسان است:

برنامه‌ نویسی با این زبان، بسیار شیرین بوده و هر فردی فارغ از پیشینه کاری و اطلاعات درباره تکنولوژی، می‌تواند روش کار با این برنامه را فرا گیرد.
• پایتون چندین کتابخانه، فریمورک و پکیج دارد: منابعی که این زبان در اختیار شما قرار می‌دهد، به شکلی باورنکردنی کامل هستند و شما در هیچ مرحله‌ای، نسبت به این موضوع احساس نگرانی نخواهید کرد.

 

دلایل یادگیری برنامه نویسی پایتون

 

• دارای کاربردهای متنوع:

یادگیری این زبان یک تیر و چندین هدف خواهد بود و شما با استفاده از آن می‌توانید انواع مشکلات خود را در دنیای تکنولوژی، حل کنید.

• یکی از بهترین زبان‌های توسعه وب است:

پایتون به ما در توسعه وب کمک کرده و می‌توان از آن به عنوان یکی از کامل‌ترین زبان‌ها در زمینه توسعه وب نام برد. یاد نداشتن این زبان می‌تواند موقعیت‌های شغلی بسیار متعددی را از شما سلب کند.

• پایتون یک زبان تایپ شده پویا و قابل گسترش است:

زبان‌های برنامه‌ نویسی باید زنده و در حال رشد باشند، نکته‌ای که به درستی درباره پایتون صدق می‌کند.

• پایتون برای اینترنت اشیا (IOT) :

اینترنت اشیا به معنی ارتباط میان دستگاه‌ها و حسگرهای مختلف با دنیای وب است. زبان پایتون می‌تواند اینترنت اشیا را برای هر سیستم عاملی تعریف کرده و آن را به مرحله اجرا برساند. زبان‌های برنامه نویسی بسیاری هستند که در این زمینه بتوانند به ما کمک رسانی کنند، اما هیچ کدام مانند پایتون موثر نبوده و قوی عمل نمی‌کنند.

• پایتون برای یادگیری ماشین (ML):

برای انجام امور برنامه نویسی ماشین‌ها و دستگاه‌های پیشرفته، به زبانی نیاز داریم که بتواند به بهترین شکل ممکن ما را در مسیر ساخت و پرداخت همراهی کرده و بدون مشکل، دستورات را به سیستم اجرایی منتقل کند. بهترین زبان با تمامی این ویژگی‌ها، زبان پایتون خواهد بود.

 

مطالعه بیشتر : زبان برنامه نویسی فلاتر

 

فریم ورک‌های برتر وب پایتون

بعد از آنکه متوجه شدیم پایتون چیست؟ به سراغ فریم فرک‌های آن می‌رویم. به قالب‌ها و چارچوب‌هایی که برنامه نویسی در آن‌ها انجام می‌شود، فریم ورک می‌گویند. انتخاب فریم ورک مناسب تاثیر به سزایی در کیفیت اثر نهایی خواهد داشت و می‌تواند سبب بهبود یا کاهش اثرگذاری یک پروژه شود.
بسیاری از برنامه نویسان با شناخت فریم ورک‌های معروف و انتخاب از میان آن‌ها، سعی می‌کنند تا موفقیت پروژه خود را از قبل تعیین کرده و در محیطی که نسبت به آن شناخت کافی دارند، فعالیت کنند. در ادامه برخی از معروف‌ترین و بهترین فریم ورک‌ها را با یکدیگر بررسی کرده و نقاط مثبت هرکدام را مطالعه می‌کنیم.

 

فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون

 

• جنگو (Django):

این فریم ورک را می‌توان به جرئت محبوب‌ترین فریم ورک در زمینه برنامه نویسی پایتون دانست. فریم ورک جنگو قدرت تشخیص بسیار بالایی داشته که همین قدرت تشخیص، سبب محبوبیت آن شده است. استفاده از این فریم ورک به افرادی که در این زمینه تازه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، توصیه می‌شود.

 

مطالعه بیشتر: زبان برنامه نویسی سوئیفت

 

• فلسک (Flask):

این فریم ورک یکی از فریم ورک‌های سبک و محبوب در زمینه برنامه نویسی با زبان پایتون محسوب می‌شود. معمولا از این فریم ورک برای انجام امورات سبک و برنامه‌ نویسی‌های کوچک استفاده می‌شود و کار با آن نیز بسیار راحت است.

• باتل (Bottle):

اگر قصد دارید تا با استفاده از یک فریم ورک مناسب، برنامه ریزی درستی داشته و بتوانید اطلاعات خود را قالب بندی کنید، فریم ورک باتل برای شما بسیار مناسب خواهد بود. قالب باتل برای برنامه ریزی و هدف دادن به یک پروژه، بسیار مناسب خواهد بود.

• Pyramid:

استفاده از این فریم ورک برای افرادی که قصد دارند تا پروژه‌های خود را به صورت مستقل پیش ببرند، بسیار مناسب خواهد بود. در این قالب می‌توان مسیرهای مختلف را به وسیله نقشه‌های برنامه‌ریزی شده، تعریف نمود.

• FALCON:

فالکون یکی از فریم ورک‌هایی است که می‌توان از آن برای ساخت و توسعه پروژه‌های Api استفاده نمود. این قالب یکی از میکرو فریم ورک‌های موجود در دنیای برنامه نویسی بوده که از زبانی نسبتا پیشرفته استفاده می‌کند.

• Falcom.api:

همانطور که در بخش قبل گفته شد، فالکون یکی از میکرو فریم ورک‌ها محسوب می‌گردد و استفاده اصلی از این فریم ورک، مربوط به بخش Api خواهد بود. برخی از فریم ورک‌ها به عنوان زیر مجموعه‌ای از دیگر قالب‌ها به بازار عرضه می‌گردند و استفاده از آن‌ها می‌تواند پروژه را تخصصی‌تر کند.

• Cherrypie:

اگر به دنبال یک فریم ورک اپن سورس (منبع باز) هستید و می‌خواهید تا پژوهش‌ها و برنامه‌های خود را بر روی چنین فریم ورکی پیاده سازی کنید، بهترین انتخاب برای شما چری پای خواهد بود. استفاده از این قالب برای برنامه‌ نویسانی که به نوشتن برنامه های اپن سورس علاقه دارند بسیار موثر و جذاب خواهد بود.

 

مطالعه بیشتر: ری اکت نیتیو چیست

 

بازارکار پایتون در ایران

اغلب برنامه نویسان و افرادی که قصد دارند به این حیطه کاری ورود کنند، نگران مسائلی مانند بازار کار هستند. مطالعه زبان پایتون امری بسیار عمومی بوده و اغلب برنامه نویسان نسبت به مطالعه این زبان اقدام می‌کنند.
یکی از بهترین نکات درباره زبان پایتون این است که این زبان منبع باز بوده و شما می‌توانید از این نکته در مسیر پیدا کردن کار و پروژه مناسب، استفاده کنید.‌
اگر زبان برنامه نویسی پایتون را به میزان کافی مطالعه کرده باشید و پاسخ درستی برای سوال پایتون چیست در ذهن خود مهیا کنید، پیدا کردن کار برای شما سخت نخواهد بود و به راحتی می‌توانید در هر شرکتی استخدام شوید.

بازار کار پایتون در خارج از ایران

حالا که می‌دانید پایتون چیست؟ و بازار کار آن در داخل ایران به چه شکل است، بد نیست به بازار کار آن در خارج از ایران هم توجه داشته باشید.
اگر قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارید و دوست دارید که بدانید استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون در کشورهای دیگر به چه شکل است، بهتر است تا این مسئله را به شکلی جدی و با جزئیات دنبال نمایید.
کشورهای بسیار زیادی در دنیا هستند که به برنامه نویسان مجرب در زمینه پایتون نیاز دارند. افرادی که قصد دارند تا با استفاده از دانش پایتون مهاجرت کنند، باید دانش خود را تا حد ممکن ارتقا داده و به بالاترین میزان ممکن برسانند؛ در غیر این صورت برای مشغول شدن به کار در کشورهای دیگر، به مشکل خواهند خورد.

مزایای پایتون

در ادامه بررسی سوال اصلی این مقاله و پاسخ به اینکه پایتون چیست؟ بهتر است تا به مطالعه و بررسی نکات مثبت و منفی این زبان پرداخته و با تحقیق درباره مزایای این زبان، به شناخت مناسبی نسبت به آن دست یابیم. در نظر داشته باشید که تمامی نکات ذکر شده در این مقاله، نکات عمومی درباره این زبان هستند و شما می‌توانید به راحتی و با مقداری کار کردن با این زبان، به صورت شخصی نیز به این نکات دست پیدا کنید.

 

مزایا پایتون

 

• کتابخانه‌های پشتیبان گسترده:

یکی از نکات مهمی که درباره زبان‌های برنامه نویسی صدق می‌کند، این است که شما نیاز به یک پشتیبانی گسترده خواهید داشت و باید یک بانک اطلاعاتی مناسب را در اختیار داشته باشید. این ویژگی در زبان پایتون به بهترین شکل ممکن وجود داشته و افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، هیچگونه نگرانی و دردسری در قبال این مسئله نخواهند داشت.

 

مطالعه بیشتر: جی کوئری چیست

 

• یکپارچگی ویژگی‌ها:

بسیاری از برنامه‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی، به گونه‌ای ساخته شده‌اند که شما نمی‌توانید به راحتی بخش‌های مختلف آن را به یک شکل بیاموزید و یاد بگیرید. در این زبان‌ها شما باید بتوانید در بخش‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی دسترسی داشته باشید. زبان پایتون از ویژگی یکپارچه بودن بهره‌مند است و به راحتی می‌توان بر اساس آن، به تمامی بخش‌های این زبان مسلط شد.

• بهبود بهره‌وری برنامه‌نویس‌ها:

در امور برنامه نویسی، این مسئله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که شما بتوانید برنامه و یا وبسایتی را بنویسید که علاوه بر کمک رسانی کامل به مشتریان و بازدیدکنندگان، برای خود فرد برنامه نویس نیز قابل بهره‌وری باشد و شما بتوانید به آسانی و با نوشتن مقدار کمی کد، دستورات درستی را به دیگران ارائه کنید. استفاده از زبان پایتون این بهره بردن را افزایش داده و به بهترین شکل ممکن سبب راحتی کار شما خواهد شد.

• چند منظوره:

اغلب افراد تصور می‌کنند برای آن که یک فرد در بخش‌های مختلفی مانند وبسایت، اپلیکیشن، بازی سازی و غیره مهارت کسب کند نیاز دارد تا زبان‌های بیشماری را فرا گرفته و در هر کدام از آن‌ها به شیوه خاصی پیشرفت نماید. این مسئله اشتباه نیست اما در بسیاری از موارد نیز شما می‌توانید به راحتی و تنها با یاد گرفتن یک الی دو زبان، تا حد زیادی در تمامی این موارد مهارت کسب کنید. اگر به دنبال آن هستید تا به راحتی و با یادگیری یک زبان، به اطلاعاتی در چند زمینه مختلف دست یابید، زبان پایتون برای شما مناسب خواهد بود.

• سادگی در استفاده و یادگیری:

یاد گرفتن برنامه نویسی امری سخت و وقت گیر بوده و بسیاری از افراد به دلیل سخت بودن این فرآیند، از آموختن آن پشیمان می‌شوند. زبان پایتون یکی از زبان‌هایی است که علارقم چند منظوره بودن و ویژگی‌های بسیار، یادگیری آن بسیار آسان خواهد بود. شما می‌توانید با فرا گرفتن برخی از اصول کلی برنامه نویسی، مستقیما به سمت یاد گرفتن این زبان رفته و با آموختن نکات مختلف درباره آن، اقدام به تولید و ساخت آثار مختلفی مانند سایت‌ها، برنامه‌ها و یا بازی‌های کامپیوتری کنید.

معایب پایتون

تا به اینجا صرفا به سوال پایتون چیست؟ پاسخ دادیم و از نکات مثبت و خوبی‌های این زبان سخن گفتیم و با یکدیگر، ویژگی‌های مثبتی که این زبان در خود دارد را مطالعه نمودیم. اکنون زمان آن رسیده تا به بررسی نکات منفی آن نیز بپردازیم و به کمک یکدیگر، بدانیم این زبان چه عیب و ایراداتی را در خود نهفته است.
وجود این ایرادات به این معنی نخواهد بود که پایتون زبان مناسبی نیست، اما گفتن آن‌ها برای کسب اطلاعات واجب بوده و باید بتوانیم به بهترین شکل ممکن، این ویژگی‌ها را بیاموزیم. دانستن نکات منفی به ما کمک می‌کند تا بهره‌وری بهتری از این زبان داشته باشیم.

 

معایب پایتون

 

• دشواری در استفاده از دیگر زبان‌ها:

بسیاری از اپلیکیشن‌ها و سایت‌ها به گونه‌ای نوشته می‌شوند که شما برای راه‌اندازی بخش‌های مختلف آن نیاز به استفاده از چند زبان خواهید داشت. اگر زبان اصلی شما پایتون باشد، در استفاده از دیگر زبان‌های برنامه نویسی با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد؛ زیرا استفاده از دیگر زبان‌ها در کنار پایتون بسیار سخت بوده و نمی‌توان به راحتی همخوانی مورد نیاز را بین زبان‌های دیگر و زبان برنامه نویسی پایتون ایجاد نمود.

 

مطالعه بیشتر: معرفی اصطلاحات برنامه نویسی

 

• ضعیف در پردازش موبایل (نامناسب برای موبایل):

درست از زمانی که استفاده از موبایل‌ها و تلفن‌های همراه به این شدت رواج پیدا کرد، شرکت‌های مختلف و برنامه ‌نویسان، به این نتیجه رسیدند که بهتر است تا برخی از برنامه‌ها و سایت‌ها را به شیوه‌ای مناسب برای تلفن‌های همراه ایجاد کنند. این مسئله در گذر زمان تبدیل به یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های اصلی افراد تبدیل شد و زبان‌هایی که نتوانند این هماهنگی را میان دیگر دستگاه‌ها و موبایل‌ها برقرار کنند، از دایره حذف خواهند شد زبان پایتون همچنان در ساخت و پردازش برنامه‌های مخصوص ضعف داشته و نمی‌تواند به درستی این هماهنگی را ایجاد نماید.

• سرعت پایین:

بسیاری از افرادی که سالیان سال است بر روی پایتون کار کرده و اطلاعات درستی نسبت به این زبان دارند، ضعف این زبان در سرعت را اعتراف کرده و از این مسئله شاکی هستند. برنامه‌هایی که شما به عنوان یک فرد برنامه نویس برای یک دستگاه تولید می‌کنید، باید بتوانند به سادگی اجرا شده و در حین اجرا مخاطبین را اذیت نکنند. اگر شما قصد داشته باشید تا چنین برنامه‌ای را در محیط پایتون بنویسید، با مشکلات متعددی روبرو خواهید بود و این زبان می‌تواند سنگ‌های زیادی را در این مسیر و در مقابل پای شما قرار دهد.

• خطاهای زمان اجرا (Runtime Errors):

اگر با برنامه نویسان و افرادی که روزانه با زبان برنامه نویسی پایتون سر و کار دارند صحبت کنید، متوجه این مسئله خواهید شد که یکی از مشکلات اصل این زبان را ارورهای متعدد آن می‌دانند. برنامه نویسان به واسطه شغل خود بسیار با خطاهای اجرایی مواجه می‌شوند و مجبور هستند که تا زمان حل نکردن آن‌ها، به بخش بعدی نرفته و در همان منطقه کار خود را متوقف سازند. این خطاها در زبان برنامه نویسی پایتون بیشتر از باقی زبان‌ها مشاهده می‌گردد و افراد هر روزه با این ارورها درگیر بوده و زمان زیادی از اوقات کاری خود را به حل کردن این نکات مشغول می‌شوند.

• لایه‌های دسترسی پایگاه داده توسعه نیافته

در مقایسه با سایر فناوری‌های پر کاربرد مثل ODBC یا JDBC، لایه‌های دسترسی به پایگاه داده زبان برنامه نویسی پایتون، توسعه نیافته به نظر می‌رسد و کسب و کارهایی که به تعامل روان داده‌های پیچیده نیاز دارند، نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

پایتون چه تفاوتی با دیگر زبان‌ها دارد؟

اگر بتوانیم به سوال پایتون چیست پاسخ درستی را ارائه دهیم، آنگاه باید تفاوت این زبان با دیگر زبان‌های برنامه نویسی را بررسی کرده و متوجه شویم که فرق اصلی و اساسی میان این زبان و دیگر زبان‌ها، در چه چیزی نهفته است.
در ابتدا باید توضیح مختصری را درباره زبان‌های رده پایین و رده بالا ارائه دهیم. زبان‌های برنامه نویسی از این منظر به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند. دسته اول زبان‌هایی هستند که به آن‌ها سطح بالا گفته می‌شود. استفاده از این زبان‌ها راحت‌تر از باقی بوده و ویژگی‌های ساختاری آن‌ها به شدت آسان‌تر خواهد بود. زبان‌های سطح بالا به شکل راحت‌تری نوشته می‌شوند و شما صرفا با داشتن مقداری دانش انگلیسی و برنامه نویسی، موفق خواهید شد که کدهای نوشته شده در این زبان را مطالعه نمایید.
اصلی‌ترین تفاوت پایتون و دیگر زبان‌ها در همین مسئله نهفته است و این ویژگی‌ها از جمله نکاتی هستند که پایتون را تبدیل به زبانی آسان و دوست داشتنی می‌کنند. همچنین شایان به ذکر است که زبان پایتون از کد نویسی برای برنامه‌های بزرگ به راحتی پشتیبانی کرده و مسئولیت‌های بالاتری را می‌توان بر روی دوش آن قرار داد.

امتیاز دهید
سخن نهایی
در نهایت و پس از انجام مطالعات مختلف درباره زبان برنامه نویسی پایتون، می‌توانیم به سادگی به پرسش ابتدایی خود پاسخ دهیم. حالا هر زمان که سوال (پایتون چیست؟) در ذهن ما پخش گردد، همراه آن میزان زیادی از اطلاعات و تصاویر مختلف نیز به نمایش گذاشته می‌شود. اگر تا کنون درباره زبان پایتون تحقیق نکرده و ویژگی‌های مختلف آن را زیر ذره بین قرار نداده‌اید، توصیه ما به شما این است که هر چه سریع‌تر در راستای دستیابی به این مهم، تلاش کنید.
Picture of فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *