سئو چیست؟ آموزش سئو برای مبتدیان در سال 2023

نوشته شده : 3 بهمن 1401
زمان مطالعه : 20 دقیقه
سئو سایت چیست

اینستاگرام ویرا رو دنبال کنید

سئو مجموعه اقداماتی است که منجر به بهبود وضعیت رتبه‌های یک وب سایت می‌شود. درک مفهوم سئو بسیار ساده است اما چیزی که اهمیت دارد نحوه‌ی انجام اقدامات مختلف سئو می‌باشد. سایتی که هیچ سئویی روی آن انجام نگرفته باشد را می‌توان به یک آدم نامرئی تشبیه کرد. به این صورت که سایت وجود دارد ولی در هیچ یک از کلمات کلیدی در نتایج موتورهای جستجو دیده نمی‌شود.

به سومین محتوا از مجموعه محتواهای سریالی آموزش سئو در ویرا خوش آمدید. در این قسمت قراره به طور مفصل در مورد سئو و نحوه‌ی انجام آن در موتورهای جستجو صحبت کنیم.

 

Trulli

تایید شده توسط ویرا

 

سئو چیست؟

سئو مخفف search engine optimizer به معنای بهینه سازی موتورهای جستجو است که شامل مجموعه‌ای از اقدامات برای بهبود ظاهر و موقعیت صفحات وبسایت در نتایج جستجوی ارگانیک می‌شود. برخی از اقدامات اولیه سئو شامل استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در عناوین، توضیحات متا، تیترهای داخل متن می‌باشد. این نشانه گذاری‌ها در صفحات وب باعث می‌شود محتوای صفحه برای موتورهای جستجو مشخص شود.

اساسا SEO در مورد برآورده کردن نیازهای جستجوی کاربران با ایجاد محتوای مرتبط، باکیفیت بالا و ارائه بهترین تجربه کاربری ممکن است. موتور جستجو چیست؟ موتورهای جستجو به کاربران کمک می کنند تا آنچه را که به دنبالش هستند پیدا کنند. چه به دنبال یک محصول باشند یا یک رستوران! فرقی ندارد. موتورهای جستجو یک نقطه شروع برای یافتن اطلاعات توسط کاربران می باشد. بنابراین برای صاحبان کسب و کار، این یک فرصت عالی است تا از این طریق ترافیک مرتبط برای وب سایت خود ایجاد کنند.

 

مشاوره ” سئو سایت فروشگاهی

 

هدف سئو چیست؟

هدف سئو بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی ارگانیک است. روش‌های مختلفی برای ظاهر شدن در نتایج موتورهای جستجو وجود دارد. اکثر صفحات نتایج جستجو (SERP) دارای دو نوع نتیجه هستند:

1 . نتایج ارگانیک (سئو)     2 . نتایج ppc (ادروز گوگل)

نتایج ارگانیک : نتایج ارگانیک با استفاده از اقدامات سئو رتبه دریافت می‌کنند. برای بدست آمدن نتایج ارگانیک، برخلاف نتایج ppc، شما نمی‌توانید به موتورهای جستجو پول پرداخت کنید تا رتبه ارگانیک بالاتری به دست آورید. این به این معنی است که کارشناسان سئو باید کار را به دست گیرند.

نتایج ppc : نتایجی که بابت آن‌ها به گوگل پول پرداخت شده است. این نتایج از طریق گوگل ادورز به دست می‌آیند و با تمام شدن بودجه تبلیغات از نتایج جستجو ناپدید می‌شوند.

شاید فکر کنید استفاده از ادورز، فضای serp را برای نشان دادن نتایج ارگانیک تنگ کند. اما اینطور نیست. سئو یک روش بسیار قدرتمند و سودآور می‌باشد. با در نظر گرفتن میلیاردها جستجو که شبانه روز توسط گوگل انجام می‌شود، نتایج ارگانیک بخش بسیار بزرگی از آن را تشکیل می‌دهد.

طبق گزارشات انجام شده اکثر افراد تبلیغات گوگل را نادیده می‌گیرند و به جای آن‌ها روی نتایج ارگانیک کلیک می‌کنند. این نشان می‌دهد مردم به نتایج ارگانیک اعتماد بیشتری دارند. دریافت ترافیک از طریق اقدامات سئو زمان و تلاش بیشتری لازم دارد، اما پس از مدتی می‌توانید با کلیدواژه‌های هدف به رتبه‌های برتر نتایج جستجو برای طولانی مدت و حتی گاهی دائمی برسید. نتایج ppc و seo با یکدیگر رقابت نمی‌کنند بلکه این دو می‌توانند به طور موثر در کنار یکدیگر کار کنند.

در صورتیکه نیاز به خدمات سئو سایت دارید، متخصصان ویرا آماده بررسی و آنالیز وب‌سایت شما هستند.

 

آموزش سئو مبتدی

 

سئو چگونه کار می کند؟

گوگل برای رتبه بندی صفحات از فرایندهای نسبتا پیچیده‌ای به نام “الگوریتم” استفاده می‌کند. الگوریتم‌های گوگل تعداد زیادی از فاکتورهای رتبه بندی را در نظر می‌گیرند تا تصمیم بگیرند یک صفحه‌ی خاص باید در کدام رتبه قرار بگیرد. دانستن فاکتورهای اساسی می‌تواند به شما کمک کند تا درک بهتری از نحوه کار سئو و بهینه سازی صفحات برای رتبه بندی در گوگل داشته باشید.

همانطور که در درس اول گفته شد، موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ از ربات‌هایی برای خزیدن در صفحات وب، رفتن از یک سایت به سایت دیگر، جمع آوری اطلاعات و در نهایت قرار دادن آن‌ها در لیست ایندکس استفاده می کنند.

ایندکس را می‌توان مانند یک کتابخانه عظیم در نظر بگیرید که در آن یک کتابدار می‌تواند یک کتاب (یا یک صفحه وب) را بالا بکشد تا به شما کمک کند. در واقع کتابدار دقیقا آنچه را که شما در آن زمان به دنبالش هستید پیدا می‌کند.

سپس الگوریتم‌ها صفحات موجود در لیست ایندکس را با درنظر گرفتن صدها فاکتور رتبه بندی، تجزیه و تحلیل می‌کنند تا ترتیب صفحات در SERP برای یک جستجو از طرف کاربر مشخص شود. در همان مثال کتابخانه برای این قسمت می‌توان گفت که کتابدار تمام کتاب‌ها را خوانده و می‌تواند دقیقا به شما بگوید که به ترتیب کدام کتاب‌ها پاسخ سوالات شما را خواهد داد. به این صورت ربات‌های جستجو می‌توانند تخمین بزنند یک وب سایت تا چه حد می‌تواند به کاربر کمک کند.

چرا سئو بر روی گوگل تمرکز دارد؟

هدف نهایی هر موتور جستجوگر این است که جستجوگران را از نتایجی که پیدا می‌کنند راضی کند. برای رسیدن به این هدف، موتورهای جستجوگر باید بهترین صفحات را پیدا کنند و آن‌ها را به عنوان نتایج برتر نشان دهند.

گوگل تنها موتور جستجوگر نیست؛ اما محبوب‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود. به همین دلیل هر بار که در مورد موتورهای جستجو صحبت می‌کنیم به گوگل ارجاع می‌دهیم. علاوه بر این، اصول سئو در اکثر موتورهای جستجو تقریبا مشابه است.

تکنیک های سئو

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) یکی از کارآمدترین و موثرترین روش‌های بازاریابی دیجیتال در دنیا شناخته شده است. بنابراین شناخت اصطلاحات سئو و استراتژی‌های مختلف سئو می‌تواند نتایج بهتری در این راه شود.

دو رویکرد رایج برای SEO وجود دارد: تکنیک‌های کلاه سفید و کلاه سیاه

هر دو این تکنیک‌ها یک هدف را در ذهن دارند و آن هم بهبود رتبه‌های سایت است، اما تفاوت‌های اساسی در اجرای هر کدام از این تکنیک‌ها با یکدیگر وجود دارد. در ادامه به بررسی هر کدام این تکتیک‌ها می‌پردازیم.

سئو کلاه سفید چیست

سئو کلاه سفید چیست؟ چگونه با پیروی از قوانین رتبه بگیریم!

اصطلاح سئو کلاه سفید به استراتژی‌هایی اشاره دارد که رتبه یک وب سایت را در چارچوب قوانین گوگل و بدون خارج شدن از دستورالعمل آن افزایش می‌دهد. در واقع پیاده سازی تکنیک‌هایی است که به بهبود رتبه بندی وب سایت، بدون دور زدن قوانین گوگل، کمک می‌کند. استراتژی‌های کلاه سفید به ارائه محتوای باکیفیت و مرتبط به کاربران تمرکز دارد و باعث بهبود تجربه کاربری می‌شود. سئو کلاه سفید باعث می‌شود شهرت کسب وکار و وب سایت خود را بر پایه‌ای محکم بنا کنید. استراتژی‌های کلاه سفید ممکن است زمان بر باشند، اما نتایج طولانی مدتی و گاها دائمی را برای وب سایت‌ها ایجاد می‌کنند. برخی از استراتژی‌های کلاه سفید که باید در سایت پیاده کنید:

  • ارائه محتوای ارزشمند
  • افزایش رضایت از تجربه کاربری سایت
  • بهینه سازی سایت برای کاربران موبایل

منافع سئو کلاه سفید برای گوگل، کاربران و صاحبان کسب و کار می‌باشد.

  • گوگل اطمینان حاصل می‌کند که الگوریتم‌هایش فقط محتواهای باکیفیت را رتبه بندی می‌کنند و میلیون‌ها کاربر اینترنت را به استفاده از موتور جستجو تشویق می‌کند.
  • صاحبان سایت نیز سود می‌برند زیرا می‌توانند رتبه خود را بدون توسل به تاکتیک‌های نادرست افزایش دهند.
  • درنهایت، کاربران نیز سود خواهند برد؛ زیرا می‌توانند به راحتی ازطریق جست وجوی ارگانیک، آنچه مدنظرشان است را پیدا کنند.

سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های خطرناکی که باید از آن ها اجتناب کنید!

سئو کلاه سیاه مجموعه‌ای از تکنیک‌هایی است که برای بهبود رتبه یک وب سایت، قوانین و دستورالعمل‌های گوگل را زیرپا می‌گذارد. در واقع تکنیک‌های سئو کلاه سیاه الگوریتم‌های گوگل را برای رسیدن به رتبه‌های بالاتر در SERP دور میزند. موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ، کاملا برای ما روشن کرده‌اند که استفاده از روش‌های کلاه سیاه با قوانین آن‌ها مغایرت دارد. همچنین ذکر کرده‌اند که استفاده از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه می‌تواند منجر به جریمه وب سایت (کاهش رتبه سایت و یا حذف سایت از نتایج جستجو) شود. ریسک بسیار زیادی در استفاده از تکتیک‌های کلاه سیاه برای رتبه گرفتن وب سایت وجود دارد به همین دلیل بسیار زیادی از سئوکاران از تکینک‌های کلاه سیاه فاصله گرفته‌اند.

 

سئو کلاه سیاه چیست

 

تکنیک‌های کلاه سیاه که باید از آن‌ها دوری کنید:

  1. Keyword Stuffing
  2. Automatically Generated/Duplicate Content
  3. Hidden Text
  4. Doorway/Gateway Pages
  5. Cloaking
  6. Paid/Manipulative Links
  7. Misused Structured Data and Rich Snippets
  8. Misleading Redirects
  9. Negative SEO

اقدامات سئو سایت چیست؟

در ادامه به معرفی 3 اقدام اصلی سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال می‌پردازیم.

1 . سئو on page – بازاریابی محتوایی در سایت

سئو On Page یا سئو داخلی به فرآیندهای بهینه سازی صفحات وب سایت گفته می‌شود تا بتوانید در موتورهای جستجو امتیاز بالاتری کسب کنید. موتورهای جستجو از کلمات کلیدی و دیگر عناصر سئو داخلی برای بررسی مطابقت یک صفحه با هدف جستجوی کاربر استفاده می‌کنند. و اگر صفحه مرتبط و مفید باشد، گوگل آن را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به عبارت دیگر، گوگل هنگام رتبه بندی صفحات به سیگنال‌های SEO On-page توجه می‌کند.

بهینه سازی محتوا برای سئو داخلی چیزی فراتر از اضافه کردن کلمات کلیدی در محتوای صفحه می‌باشد. بنابراین بسیار مهم است که فاکتورهای سئو داخلی سایت را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم تا صفحات به بهترین شکل با گوگل ارتباط برقرار کنند و گوگل متوجه شود که صفحه شما در مورد چه چیزی صحبت می‌کند. به این ترتیب می‌تواند رتبه‌ی درستی را به سایت شما اختصاص دهد. در ادامه به بررسی عناصر سئو داخلی می‌پردازیم.

 

سئو داخلی چیست

 

نوشتن محتوای منحصربه فرد و بهینه

یکی از مهمترین مراحل سئو داخلی سایت که باید انجام دهید، ایجاد محتوای باکیفیت که با هدف جستجوی کاربران سایت مطابفت داشته باشد. این مرحله با انجام تحقیق کلمات کلیدی برای یافتن موضوعات مرتبط و کلمات کلیدی هدف شروع می‌شود. برای انجام اینکار می‌توان از ابزارهای مختلفی مانند semrush ،kw finder و … استفاده کرد. زمانی که کلمات کلیدی خود را انتخاب کردید، زمان تولید محتوای با کیفیت بالا فرا می رسد. در ادامه به چند مورد از بهترین روش‌ها برای ایجاد محتوای بهینه و باکیفیت آورده شده است:

1 . کلمات کلیدی باید به طور طبیعی درون محتوا قرار بگیرند. (از پر کردن کلمات کلیدی اجتناب کنید)

2 . اطمینان حاصل کنید که محتوای شما با هدف جستجوی کاربر یا همان سرچ اینتنت مورد نظر مطابقت دارد.

3 . محتوای شما به معنای واقعی باید برای کاربران مفید باشد و هنگام خروج از سایت جواب سوالشان را گرفته باشند.

4 . محتوای صفحه شما باید یونیک و منحصر به فرد باشد.

5 . محتوای شما باید شامل تصاویر باکیفیت و مرتبط باشد.

قرار دادن کلمات کلیدی در محتوا

پس از انتخاب کلمات کلیدی هدف، حالا وقت آن رسیده که آن‌ها را به صورت استراتژیک در محتوای خود قرار دهید. گوگل محتوای شما را اسکن می‌کند تا ببیند یک صفحه در مورد چیست و خوانندگان نیز احتمالا همین کار را خواهند کرد. با یک نگاه سریع به محتوای می‌خواهند متوجه شوند که آیا جواب سوال‌های خود را دریافت می کنند یا نه! بنابراین باید کلمات کلیدی مدنظر خود را در قسمت‌های کلیدی زیر حتما وارد کنید:

1 . تیتر H1

2 . پاراگراف اول

3 . زیرتیترهای H2 و H3 و …

این کار به گوگل کمک می‌کند تا در مورد موضوع و محتوای صفحه شما اطلاعاتی کسب کند و کاربران قادر خواهند بود به سرعت بگویند که آیا صفحه با هدف جستجوی آن ها مطابقت دارد یا خیر.

بهینه سازی تگ‌های عنوان

تگ‌های عنوان، کد HTML هستند که نشان می‌دهند عنوان یک صفحه چیست. این عنوان در صفحه نتایج موتورهای جستجو و پست‌های شبکه‌های اجتماعی نمایش داده می‌شود. نوشتن عنوان درست یکی از عوامل مهم در رتبه گرفتن صفحات محسوب می‌شود. در اینجا به چند نکته اشاره می‌کنیم که هنگام نوشتن تگ‌های عنوان باید رعایت کنید:

1 . تگ‌های عنوان بهتر است بین 50 تا 60 کاراکتر نوشته شود.

2 . کلمات کلیدی مورد نظر در عنوان قرار گرفته شود. اینکار به گوگل و کاربران کمک می‌کند تا بفهمند که صفحه شما در مورد چه چیزی ایت.

3 . منحصر به فرد باشید. از نوشتن تایتل‌های تکراری برای عنوان اجتناب کنید تا هدف هر صفحه برای گوگل واضح باشد.

4 . از عنوان‌ها جذاب برای صفحات خود استفاده کنید. این مورد به صورت عجیبی نرخ کلیک کاربران را افزایش می دهد و می توانید روی تصمیم اکثر کاربران اثر بگذارید که روی شما کلیک کنند.

نوشتن توضیحات متای درگیرکننده و جذاب

توضیحات متا نیز کدهای HTML هستند که برای توصیف محتوای صفحه سایت شما در نتایج موتورهای جستجو نمایش داده می‌شود. توضیحات متا در SERP زیر عنوان صفحه نشان داده می‌شود. توضیحات متا تاثیر مستقیمی بر رتبه بندی گوگل ندارد. اما می‌تواند عاملی باشد که شما بتوانید بر روی تصمیم کاربر اثر بگذارید. کاربران با خواندن توضیحات متا تصمیم می‌گیرند بهتر است روی سایت شما کلیک کنند یا سایت دیگری را انتخاب کنند. بنابراین بهتر است برای افزایش شانس خود در گوگل از روش‌های زیر برای نوشتن توضیحات متا استفاده کنید:

1 . دستگاه‌های موبایل را در نظر بگیرید. گوگل توضیحات متا را پس از حدود ۱۲۰ کاراکتر در موبایل نمایش می‌دهد.

2 . کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید. اینکار به کاربران کمک می‌کند تا تعیین کنند که آیا صفحه آن‌ها با هدف جستجو مطابقت دارد یا خیر.

3 . با نوشتن عباراتی کاربران را کلیک کردن ترغیب کنید. برای این کار می‌توانید از CTA کمک بگیرید.

4 . از نوشتن متاهای تکراری داخل سایت خودداری کنید.

استفاده از عنوان و تیترهای مناسب برای ایجاد ساختار صفحات

قطعا می‌دانید که مطالعه یک صفحه بدون تیتربندی بسیار دشوار است. تگ‌های H۱ و H3 ،H2 و … به گوگل اجازه می‌دهد که سلسه مراتب صفحه شما را درک کند و همچنین کاربران با اسکرول سایت، محتوای صفحه شما را به راحتی متوجه شوند. بنابراین حتما باید از کلمات کلیدی و مترادف آن در تیترهای صفحات سایت استفاده کنید.

از H1 به عنوان، تیتر اصلی و از H2 برای تیترهای فرعی استفاده می‌شود. اگر نیاز به تیترهای فرعی بیشتری نیز داشته باشید می‌توانید از H4 و H3 استفاده کنید.

بهینه سازی URL ها

گوگل توصیه می‌کند از URLهای ساده برای صفحات خود استفاده کنید. همچنین بهتر است از کلماتی در URL استفاده کنید که به محتوای صفحه شما مربوط است. استفاده از کلیدواژه مورد نظر در URL راه خوبی برای اطمینان از مطابقت URL شما با موضوع محتوایتان است. در واقع هرچه گوگل در مورد یک صفحه خاص توضیحات بیشتری داشته باشد، بهتر می‌تواند آن را درک کند.

نکته‌ای که باید به آن دقت کنید این است که نباید از اعداد، تاریخ انتشار و یا جملات کامل در URL صفحات استفاده کنید. بنابراین مهم است که قبل از انتشار صفحه URL خود را به روزرسانی و چک کنید.

اضافه کردن لینک های داخلی

لینک‌های داخلی هایپرلینک‌هایی هستند که به صفحات مختلف در یک سایت اشاره می‌کنند. لینک‌های داخلی بخش مهمی از سئو داخلی صفحات را تشکیل می‌دهد. چرا؟

1 . لینک‌های داخلی به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا ساختار سایت شما و نحوه ارتباط صفحات با یکدیگر را درک کنند. اضافه کردن لینک‌های داخلی از یک صفحه به صفحه دیگر به گوگل نشان می‌دهد که این صفحات مرتبط هستند.

2 . لینک‌های داخلی به ربات خزنده گوگل اجازه می‌دهد تا صفحات جدید را کشف و کراول کنند.

3 . لینک‌های داخلی به کاربران کمک می‌کنند تا در وب سایت شما حرکت کنند. ( آن‌ها را بیشتر در سایت خود نگه دارید)

برای آشنایی بیشتر با استراتژی‌های لینک سازی داخلی، مقاله راهنمای لینک سازی داخلی را مطالعه کنید.

اضافه کردن لینک های خارجی

لینک‌های خارجی، لینک‌هایی در سایت شما هستند که به سایت‌های دیگر پیوند شده‌اند. لینک‌های خارجی به این دلیل مهم هستند که تجربه کاربری را افزایش می‌دهند و باعث افزایش اعتماد مخاطبان به سایت شما می‌شوند. بحث‌هایی در مورد تاثیر مستقیم لینک‌های خارجی بر رتبه بندی وجود دارد. اما گوگل گفته است که افزودن لینک به منابع معتبر خارجی راهی عالی برای ارائه ارزش به کاربران است. و ارائه تجربه کاربری قوی همیشه چیز خوبی است. بنابراین مطمئن شوید که لینک‌های وب سایت‌های معتبر و قابل اعتماد را در محتوای خود قرار داده‌اید.

بهینه سازی تصاویر

22.6 درصد از کل جستجوها مربوط به جستجوی تصاویر که از طریق Google Image صورت می‌گیرد. بنابراین یک راه عالی برای افزایش ترافیک سایت، استفاده از سئو تصاویر در سایت می‌باشد. بهینه سازی تصاویر با نوشتن متن Alt (متن جایگزین) که یک کد HTML است در سایت انجام می‌شود. بهینه سازی تصاویر باعث می‌شود گوگل محتوای تصاویر را درک کند و متناسب با جستجوی کاربران تصاویر مرتبطی را نشان دهد.

در اینجا به چند نکته برای نوشتن یک متن جایگزین خوب اشاره می‌کنیم:

از کلمات کلیدی هدف و مترادف برای نوشتن متن جایگزین استفاده کنید.

تصاویری مانند ذره بین، نوار جستجو و … در سایت نیازی به متن جایگزین ندارند.

در نوشتن متن جایگزین از عباراتی مانند “تصویری از … ” خودداری کنید. چرا که نباید تعداد کاراکترهای آن را هدر دهید.

تصاویر موجود در سایت باید کمتر از 200KB باشند. برای کاهش حجم تصاویر می‌توانید از سایت‌های رایگان زیر استفاده کنید تا زمان بارگذاری تصاویر در سایت را کاهش دهید.

www.compresspng.com

www.tinypng.com

بهینه سازی برای تعامل کاربر

اگر کاربران خیلی زود یا بدون تکمیل برخی اقدامات، صفحه شما را ترک کنند، گوگل ممکن است فکر کند که مشکلی در صفحه شما وجود دارد. بنابراین باید کاربران باید زمان بیشتری را در سایت صرف کنند تا گوگل صفحه شما را در رتبه بالاتری قرار دهد.

شاید در مورد عباراتی مانند زمان استراحت و نرخ بازگشت شنیده باشید، اما آیا موتورهای جستجو واقعا به این معیارها اهمیت می‌دهند؟

بله، این معیارها به گوگل کمک می‌کند تا ارتباط یک صفحه را با یک جستجو بهتر تحلیل کند. یکی از بهترین راه‌ها باید افزایش اطمینان به کاربران، هنگام ورود به یک صفحه، بدون اینکه اسکرول کنند بفهمند که آیا سایت شما نیاز آن‌ها را برآورده می‌کند یا نه، قرار دادن پاسخ مخاطب به صورت خلاصه در بالای صفحه Above the fold است. بنابراین اگر صفحه شما با یک تصویر بزرگ یا یک تبلیغ شروع شود، ممکن است تجربه کاربری ضعیفی ایجاد کند.

همچنین نوشتن محتوایی که اسکرول کردن آن آسان باشد نیز مفید است. اکثر کاربران تک تک کلمات صفحه شما را نمی‌خوانند. بنابراین باید یافتن اطلاعات مورد نیاز را برای کاربران آسان‌تر کنید. استفاده درست از تیترها می‌توانند کمک زیادی به خوانایی محتوای شما کنند. البته استفاده از تصاویر مفید و مرتبط را نیز محتوای نوشتاری خود در نظر بگیرید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید با آن کاربران را تشویق به مشارکت در سایت کنید استفاده از CTAهای مرتبط در محتوای خود است.

2 . سئو off page – لینک سازی هدفمند

سئو خارجی یا سئو Off Page به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای بهبود رتبه‌های سایت در خارج از یک وب سایت انجام می‌شود. این اقدامات معمولا شامل لینک سازی خارجی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، ارسال پست مهمان و … می‌باشد. هدف سئو خارجی این است که سایت شما را برای موتورهای جستجو و کاربران قابل اعتمادتر و معتبرتر می‌کند. داشتن یک استراتژی درست برای سئو خارجی باعث موفقیت و بهبود رتبه‌های سایت خواهد شد.

 

سئو خارجی چیست

 

چرا سئو Off Page مهم است؟

سئو Off Page را به عنوان ساخت اعتبار برای سایت خود در نظر بگیرید. وب سایت‌های معتبر معمولا رتبه بهتری در موتورهای جستجو دارند. زیرا موتورهای جستجو 3 مشخصه‌ی تخصص Expertise، اعتبار Authoritativeness و قابلیت اعتماد Trustworthiness یا همان (E-A-T) بیشتری را برای این سایت‌ها قائل می‌شوند. یکی از بهترین راه‌ها برای نشان دادن E-A-T به موتورهای جستجو، استفاده از عوامل سئو خارجی مانند استفاده از بک لینک‌ها، نظرات و پیشنهادات است. بنابراین سئو خارجی نقش مهمی در رتبه بندی سایت شما ایفا می‌کند.

۵ تکنیک کاربردی SEO که کار می کنند

تکنیک‌های سئو خارجی که از آن‌ها می‌توانید برای افزایش قدرت سایت و ترافیک سایت خود استفاده کنید:

  1. Link Building
  2. Content Marketing
  3. Local SEO (GMB and Citations)
  4. Reviews
  5. Events

3 . سئو تکنیکال (technical)

سئو تکنیکال یا سئو فنی به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که موتورهای جستجو به راحتی بتوانند صفحات سایت را کراول و سپس ایندکس کنند. شما می‌توانید بهترین محتوای وب سایت خود را بنویسید و انتشار دهید؛ محتوایی که می‌تواند بلافاصله کاربران عادی را به مشتری تبدیل کند. اما اگر موتورهای جستجو نتوانند وب سایت شما را به درستی کراول و ایندکس کنند، زحمات شما به هدر خواهد رفت. به همین دلیل سئو تکنیکال بسیار مهم است.

 

سئو تکنیکال چیست

 

در ادامه با اقدامات سئو تکنیکال آشنا می‌شوید:

1 . آپلود و بررسی فایل ربات txt

2 . شناسایی صفحات 404 و لینک‌های شکسته

3 . جلوگیری از صفحات تکراری duplicate page

4 . سایت مپ

5 . ریسپانسیو بودن سایت

6 . استفاده از اسکیما

7 . تهیه گواهی ssl

8 . بهبود سرعت سایت

انجام سئو فنی را می‌توان به فروش خانه تشبیه کرد. شما می‌توانید خانه‌ای داشته باشید که نقشه کشی بسیار خوبی داشته باشد اما پز از سیم کشی‌های اشتباه (لینک‌های شکسته) باشد در این صورت خانه شما مورد بازرسی قرار نخواهد گرفت (کراول و ایندکس نمی‌شود).

5/5 - (1 امتیاز)
سخن نهایی
اولین وظیفه سئوکار کمک به موتورهای جستجو برای کراول و ایندکس صفحات وب سایت است. سئوکاران از طریق انجام اقدامات سئو از ایندکس شدن صفحات خود مطمئن می‌شوند. حالا که متوجه شدید گوگل چگونه صفحات را پیدا و دسته بندی می‌کند، راحت‌تر می‌توانید اقدامات و تکنیک‌های سئو سایت را درک کنید. سئو یک بخش اساسی از بازاریابی دیجیتال محسوب می شود زیرا مردم هر ساله تریلیون‌ها جستجو، اغلب با قصد خرید یا برای یافتن اطلاعات در مورد محصولات و خدمات، در موتورهای جستجو انجام می‌دهند. داشتن رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به رقیب می‌تواند روی برند و ترافیک سایت شما تاثیرگذار باشد. کانال‌های بازاریابی مختلفی مانند گوگل ادورز، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، سئو و …. وجود دارد. اما سئو پایه و اساس هر استراتژی بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود. سئو باعث ترافیک باکیفیت در سایت می‌شود. به این معنی است که بازدیدکنندگان واقعا به محصولات یا اطلاعاتی سایت شما ارائه می‌دهد، علاقه مند هستند. به همین دلیل سرمایه گذاری بر روی سئو سودمند می‌باشد. هرچه رتبه شما بالاتر باشد، افراد بیشتری از صفحه شما بازدید می‌کنند. رتبه بندی بهتر به معنای ترافیک بیشتر و ترافیک بیشتر به معنای مشتریان جدید و آگاهی بیشتر از برند است. ممنون از اینکه ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید؛ شما عزیزان می‌توانید نظرات و سؤالات خود را در باکس پایین با ما به اشتراک بگذارید، کارشناسان متخصص ویرا در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود.
فائزه اعلمی
فائزه اعلمی

مارکتینگ، آموزش و نوشتن ۳ علاقه‌مندی بزرگ منه! این مقالات تلفیقی از هر ۳ مورده. نظرات‌تون ارزشمنده؛ می‌خونمشون:)

سایر مقالات

جدید ترین مطالب ویرا رو از دست نده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *